EXIT 2019 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
EXIT Tribe

EXIT 2019


Skoro 20 godina najbolji festival u Evropi predstavlja centralno, letnje muzičko dešavanje svih zaljubljenika u dobar zvuk, ritam i ples.


Festival ljubavi, festival mladosti, festival života, festival muzike… EXIT se odavno kotirao na vrhu liste najboljih. Svoju pobedničku poziciju dokazuje putem renomiranih nagrada, a 2018. je opet osvojeno priznanje za najbolji festival Evrope. Petrovaradinska tvrđava je svakog jula epicentar dobre energije, fantastičnih izvođača i nezaboravne muzike. Držeći se vrednosti slobode i društvenog aktivizma, ovaj festival godinama unazad važi za jedan od najposećenijih koji putem humanitarnih, ekoloških i kulturnih kampanja pokazuje zašto je toliko kvalitetan.

Ono što ga, između ostalog, čini jedinstvenim jeste preko 40 bina na kojima se u zavisnosti od muzičkog pravca smenjuju brojni umetnici. Upotpunjen energijom mladih i obavijen istorijskim momentima same tvrđave, EXIT je prepoznatljiv svima, a Novi Sad je tih dana mesto novih susreta i uspomena. Pored bine Main Stage, svake godine Dance arena izgleda drugačije, a pored njih su itekako posećene: Urban bag, Fusion, Disco zone kao i Silent disco, autentično mesto koje na prvi pogled zvuči i izgleda kao žurka u tišini, a zapravo se ceo muzički performans dešava preko slušalica.

Ove godine, The Cure, čuveni britanski rok sastav će svečano 4. jula sve poštovaoce ovog benda obradovati većinom hitova iz njihove decenijske karijere. Glavni headliner-i će na Main Stage-u predvođeni ekscentričnim i omiljenim Robertom Smitom izvoditi numere poput Friday, I’m in love, Lovesong, Just like Heaven i mnoge druge. Samo se setite njihovog legendarnog spota Lullaby u kojem su obavijeni paukovom mrežom, dok savršena muzika prati ceo performans.

Paul Kalkbrenner, Lost Frequencies, Whitechapel, Monika Kruse, Amelie Lens, Dimitri Vegas & Like Mike,  DJ Solomun, Tom Walker, Skepta, Van Gogh, Eyesburn, Ilija Đoković su samo od nekih fantastičnih izvođača koji će kroz četiri dana i noći svojom muzikom upotpuniti ovaj, već sada, tradicionalni srpski festival.

Cene ulaznica varijaju od toga da li kupujete samo za jedan dan ili za ceo festival, a kreću se od 2390 dinara do 30.000 dinara.

Da li ste već nabavili kartu za omiljenog izvođača?

 

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap