Ekipa | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Ekipa

Ekipa

Režija: Marko Sopić | Scenario: Rade Ćosić


Ekipa koju smo dugo čekali na bioskopskom platnu.


Postoji toliko kvalitetnih, domaćih filmova na temu sporta. Ostvarenja poput, ‘Montevideo, Bog te video’ su samo dokaz koliko materijala imamo da ponudimo kako domaćoj, tako i inostranoj publici. Činjenica da smo zemlja sporta nam u poslednje vreme i te kako ide u prilog, a novi igrani film Ekipa je novina koju smo dugo čekali na domaćem platnu.

Okarakterisan je kao krimi-komedija koja donosi priču o večitom rivalstvu između Partizana i Crvene zvezde, ljubavi, uspehu, kao i odnosima između ljudi. Kuriozitet ovog filma krije se u činjenici da je scenario istog pisao glavni akter Rade Ćosić, koji glumi asa Partizana, fudbalera Zdravka Stevanovića. Ćosić je malobrojnoj publici poznat kao Teofilo Spasojević u gorepomenutom “Montevideu“ i njegovom nastavku, a skorašnje ostvarenje Afterparti samo dokazuje njegovu uspešnost u različitim ulogama. Kako Ćosić sam kaže, motivaciju za pisanje scenarija je pronašao u realnom životu, odnosno ljubavi prema fudbalskom klubu iz Humske i treninzima na tom terenu.

Režiser Marko Sopić stvorio je pravu ekipu koja je ovaj film do kraja iznela na profesionalan i kvalitetan način. Ovo je njegov prvenac, a takođe ga je pokrenula naklonost prema fudbalu i krugu ljudi sa kojima deli tu pasiju. Sopić je pored Radeta okupio samo najbolje glumce. Sergej Trifunović i Srđan Todorović u ulozi menadžera, fenomenalni Dragan Jovanović kao beskrupulozni lovator, maestralni Ljubomir Bandović kao trener, kao i Andrija Milošević, Ljiljana Stjepanović, Anđela Jovanović, Ivana Dudić su samo neki od odabrane ekipe izabranih umetnika koji su dali doprinos ovom ostvarenju. Film ‘Ekipa’ će vam sve vreme držati pažnju, a zbog same radnje poželećete da glavnom junaku pomognete da postigne ono što dugo priželjkuje.

Domaći bioskopski repertoar će biti pojačan filmom ‘Ekipa’ od 24. oktobra, a verujemo da će ispuniti vaša očekivanja, ne samo zbog kvalitetne i aktuelne priče, već i zbog glumačke postave koja je svima nama jedna od omiljenih.

Šta mislite, da li će Zdravko Stevanović postići gol života i ostvariti zacrtani cilj?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

  Prijavi se na newsletter

  1 Komentar o “Ekipa

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap