Džudi | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Judy

Džudi

Režija: Rupert Guld


Holivudska diva nije zaboravljena ni posle tačno pola veka od njene smrti.


Film Džudi (Judy) je priča o legendarnoj glumici i pevačici Džudi Garland. Status holivudske ikone stekla je izvanrednim glumačkim i muzičkim umećem. Naravno, najprepoznatljiva je po ulozi devojčice Doroti u čuvenom Čarobnjaku iz Oza (The Wizard from Oz).

Radnja filma ‘Džudi’ smeštena je u 1968. godinu, 30 godina posle čuvene uloge, kada se posle uspešnih decenija ova velika zvezda našla u nezavidnoj poziciji. Finansijski problemi i želja da obezbedi svojoj deci sigurno i bezbrižno detinjstvo primoraće je da se na neko vreme odvoji od njih. Otputovaće u London, kako bi održala seriju unapred rasprodatih koncerata u poznatom klubu ‘Talk of the Town’.

Umorna, ali i uporna Džudi će iznova nailaziti na prepreke. Njen glas trpi posledice 45-godišnje karijere koju ima iza sebe za malo više godina života. Film će ispratiti i njen buran ljubavni život koji je obleležilo čak pet brakova i dati nam odgovor na pitanje koliko je snage potrebno za sve što je prošla od ranog detinjstva.

Čast da tumači lik Džudi pripala je šarmantnoj Rene Zelveger (Renée Zellweger), koja iza sebe već ima jednog Oskara i još dve nominacije za tu nagradu. Društvo joj prave Džesi Bakli, Fin Vitrok, Rufus Suel i drugi. Film je inspirasan predstavom ‘Kraj duge’ (End of the Rainbow) iz 2005. godine,

Film ‘Džudi’ na bioskopski repertoar u našoj zemlju stiže 24. oktobra. Ne propustite priliku da pogledate odu o ovoj jedinstvenoj divi. Podelite sa nama da li vas je i film očarao kao što je Džudi Garland nekada svoje gledaoce.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap