Film: Duša | Soul (2020) | Bioskopski Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Soul

Duša

Režija: Pit Dokter


Ko je zaista vaša duša u životu?


Iako su praznici mahom rezervisani za toplinu naših domova i čitavu neobičnu atmosferu koja podrazumeva razmenu poklona, šljašteću dekoraciju i uživanje sa porodicom, takođe ne smemo zaboraviti ni na kulturni sadržaj koji nas automatski katapultira u vreme bezbrižnosti i uživanja. Među takvim sadržajem jesu i praznični filmovi za koje. bez obzira koliko puta ih gledali, ne postoji način na koji će nam dosaditi.

Spremi se, jer vaš život upravo počinje. Da li znate kako? Tako što ćete svoje već sada dragoceno slobodno vreme posvetiti filmu koji pretenduje da osvoji svetska bioskopska platna. Dizni i Piksar vas pozivaju da pogledate film Duša. Možda neobičnog naziva, ovo ostvarenje krije jednu lepu priču, sa važnim porukama. 

S obzirom na to da je namenjen svim generacijama, film se žanrovski klasifikuje i kao porodični i avanturistički, sa elementima naučne fantastike. A svima nama je barem na kratko potreban beg u neku tuđu bajku, zar ne? 

„Život je prepun mogućnosti, samo moraš da znaš gde da ih tražiš. Nemoj da propuštaš radosti života!“

Režiju potpisuje dvostruki dobitnik Oskara, Pit Dokter (Pete Docter) koji je svima prepoznatljiv po animiranom blokbasteru – Do neba (Up). Priča o dekici i njegovom malom drugaru je svima izmamila najlepše emocije, a najnovije Dokterovo ostvarenje u kojem Džejmi Foks (Jamie Foxx) pozajmljuje glas je već pobralo simpatije. Kada se pasionirani ljubitelj muzike nađe u neobičnom, nebeskom kraljevstvu postavlja se pitanje šta je zaista vredno u našim životima. Film ‘Duša’ je sinhronizovan i tako prilagođen mališanima.

Iako je svetska premijera bila planirana za kraj novembra, zbog poznatih okolnosti odlučeno je da će se na svetskim platnima naći od 4.marta. Ovaj datum je rezervisan i za domaće bioskope. Rezervišite karte na zvaničnim sajtovima ili blagajnama vaših omiljenih bioskopa, povedite omiljeno društvo i pripremite se za jednu sasvim neočekivanu priču.

Da li ste spremni za putovanje života? I koga ćete povesti sa sobom? Javite nam utiske nakon ove odgledane animirane avanture!

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap