Dukat za Lađara - Dejan Stojiljković | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Dejan Stojiljković

Dukat za Lađara


Još jedan književni gušt mnogima omiljenog domaćeg pisca.


Da su knjige beg od ponekad surove realnosti dokaz je zdravstvena situacija koja nas je nekako najviše vratila rutini potpunog uživanja u kvalitetnom štivu. Da li više preferate domaću ili pak stranu literaturu? A koji vas to žanr najviše opušta? Srpske izdavačke kuće nas gotovo svakodnevno oduševljavaju novim romanima, a onaj kojem smo se definitivno obradovali jeste Dukat za Lađara, srpskog pisca, istoričara i scenariste Dejana Stojiljkovića. A možemo i slobodno napisati i pisca-scenariste.

Ukoliko vam se od početka do kraja svidela radnja romana Olujni bedem, ovo je pravi trenutak da uživate u njegovom nastavku ‘Dukat za Lađara’. Ovog puta, u centru dešavanja je Ivan Kosančić, krajiški vojvoda kojem je neophodan predah nakon naporne bitke. Dok van granica njegove države bukti rat, ipak se i u neposrednoj blizini dešavaju neobične i mistične aktivnosti povezane sa njegovim privatnim životom. Knjiga će vam sve vreme držati pažnju dok ne shvatite da najbolji deo tek sledi.

Stojiljkovićeva zainteresovanost za istorijske priče prevazilazi granice mašte. On pripada generaciji koja je odrastala uz neka prošla, intrigantna vremena i sagama o partizanima, kosovskim junacima, antičkom društvu, srednjem veku i svetskim ratovima. Malo je poznato da je autor napustio studije prava kako bi se skroz posvetio novinarskom pozivu i negovao svoj talenat pisanjem u brojnim dnevnim i nedeljnim odnosno štampanim i onlajn izdanjima. Kao strasni kolekcionar stripova bavivši se teorijom istog, on je postao i prvi laureat nagrade za teoriju stripa ‘Nikola Mitrović Kokan’.

Knjigu ‘Dukat za Lađara’ možete već danas nabaviti u svim Laguna i Delfi knjižarama širom naše zemlje (a i iz država regiona) po ceni od 599 dinara. Takođe, na raspolaganju vam je i njihov zvanični sajt (baner ispod teksta) kao praktičan izbor ukoliko vam prodavnica nije u blizini.

Priča Dejana Stojiljkovića obojena maštom, talentom i fantastičnim zapletom je samo delić onoga što ovog srpskog književnika čini autentičnim. Sigurni smo da ćete uživati u još jednom opravdanom bestseleru.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap