Državni Posao Predstava | Velika Reforma | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Državni Posao

Državni posao: Velika reforma

Režija: Petar Jovanović | Tekst i gluma: Nikola Škorić, Dimitrije Banjac, Dejan Ćirjaković

ODLOŽENO


Posle predstava ‘Propast arhivatora’ i ‘Uživo sa televizorom’ pred nama je novi pozorišni komad sa omiljenim likovima iz serijala Državni posao!


Komičarski trio iz Novog Sada će još jednom beogradskoj publici izvesti svoju najnoviju predstavu Velika reforma. Popularni Čvarkov, Torbica i Boškić će se, pored redovnog serijala koji se emituje na ‘malim ekranima’, ponovo preseliti u pozorište i sa dasaka koje život znače zabavljati svoju vernu publiku.

U predstavi koja se sastoji iz nekoliko delova saznajemo šta je zadesilo arhivatore na pragu promena i tranzicije u novom evropskom društvu i njihove reakcije na novonastalu situaciju.

Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković kroz likove Đorđa Čvarkova, Dragana Torbice i Boškića redovno obrađuju aktuelne teme iz naše svakodnevnice u hit seriji Državni posao. Radnja serije se odvija u podrumu državnog preduzeća u kojem se nalaze kancelarije arhivskog i žalbenog odeljenja i prati “radni“ dan trojice kolega i njihove satirične razgovore. Epizoda koja traje između 5 i 15 minuta prikazuje razmišljanja trojice likova – ‘lale’ glavnog arhivatova, ‘dođoša’ zamenika glavnog arhivatora i ‘tatinog sina’ zamenika zamenika glavnog arhivatora i predstavnika mlađe generacije.

Kancelarija je mesto gde se neprestano odvija sukob između starih i mladih, starosedelaca i dođoša, evropejaca i balkanaca. Serija se sa velikim uspehom emitovala na prvom kanalu Radio-televizije Vojvodine od 2012. godine, u toku 7. sezone serijala glavni junaci su se preselili u novu kancelariju ali i serija na novu televeziju (SuperStar TV). Do sada je snimljeno više od 1300 epizoda.

Usled ogromne gledanosti i popularnosti serije, Državni posao se 2013. godine preselio i u pozorište, a od 2018. godine publika je u prilici da gleda novu predstavu pod nazivom ‘Velika reforma’.

Beograđani će nakon prethodnih termina za koje su ulaznice bile rasprodate, ponovo biti u prilici da na sceni Kombank dvorane gledaju voljene arhivatore. Državni posao i predstava ‘Velika reforma’ je na repertoaru u subotu 5. decembra od 20 časova.

 

Karte za ovaj događaj možete pronaći klikom na link ispod.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap