Predstava: Državni Posao - Velika seoba arhivatora | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Državni Posao

Državni posao: Velika seoba arhivatora

Režija: Petar Jovanović


Posle predstava ‘Propast arhivatora’ ,’Uživo sa televizorom’ i ‘Velika reforma’ pred nama je novi pozorišni komad sa omiljenim likovima iz serijala Državni posao.


Komičarski trio iz Novog Sada će još jednom beogradskoj publici izvesti svoju najnoviju predstavu Velika seoba arhivatora. Popularni Čvarkov, Torbica i Boškić će se, pored redovnog serijala koji se emituje na ‘malim ekranima’, ponovo preseliti u pozorište i sa poyornice MTS dvorane zabavljati svoju vernu publiku.

U novoj predstavi, arhivatori su izmešteni iz svoje kancelarije i u famoznom Šuljmu imaju zadatak da spasu firmu od propasti i izbore povratak u njima dragoceni podrum.

Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković kroz likove Đorđa Čvarkova, Dragana Torbice i Boškića redovno obrađuju aktuelne teme iz naše svakodnevnice u hit seriji Državni posao. Radnja serije se odvija u podrumu državnog preduzeća u kojem se nalaze kancelarije arhivskog i žalbenog odeljenja i prati “radni“ dan trojice kolega i njihove satirične razgovore. Epizoda koja traje između 5 i 15 minuta prikazuje razmišljanja trojice likova – ‘lale’ glavnog arhivatova, ‘dođoša’ zamenika glavnog arhivatora i ‘tatinog sina’ zamenika zamenika glavnog arhivatora i predstavnika mlađe generacije.

Kancelarija je mesto gde se neprestano odvija sukob između starih i mladih, starosedelaca i dođoša, evropejaca i balkanaca. Serija se sa velikim uspehom emitovala na prvom kanalu Radio-televizije Vojvodine od 2012. godine, u toku 7. sezone serijala glavni junaci su se preselili u novu kancelariju ali i serija na novu televeziju (SuperStar TV). Do sada je snimljeno više od 2200 epizoda.

Usled ogromne gledanosti i popularnosti serije, Državni posao se 2013. godine preselio i u pozorište, a od 2022. godine publika je u prilici da gleda predstavu pod nazivom ‘Velika seoba arhivatora’.

Beograđani će nakon prethodnih termina za koje su ulaznice bile rasprodate, ponovo biti u prilici da na sceni MTS dvorane gledaju voljene arhivatore. Državni posao i predstava ‘Velika seoba arhivatora’ je na repertoaru u subotu 12. oktobra od 20 časova.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap