Dora i izgubljeni zlatni grad | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Dora and the Lost City of Gold

Dora i izgubljeni zlatni grad

Režija: Džejms Bobin | Scenario: Nikolas Stoler, Metju Robinson


Avanture su u njenoj krvi. Ona je Dora, neumorni istraživač.


Nekako smo navikli da se sa dolaskom lepih, sunčanih dana uželimo i dobrih, kvalitetnih avantura. Pogotovo onih bioskopskih. Film ‘Dora i izgubljeni Zlatni grad’ konačno će se naći na repertoarima širom sveta, oživljavajući devojčicu koja svoju dinamičnu svakodnevicu ne može da zamisli bez neobičnih dogodovština.

Izabela Moner (Isabela Moner) je sada odrasla tinejdžerka navikla da u svakoj pustolovini ima podršku svojih roditelja koje u ovom američkom blokbasteru tumače Eva Longorija (Eva Longoria) i Majkl Penja (Michael Pena). Ovoj hrabroj devojci apsolutno ništa nije strašno i strano, sve dok joj ne bude saopšteno da će se uskoro naći na nepoznatoj teritoriji – u srednjoj školi. Nenaviknuta na novo okruženje i izgubljena među ljudima, Dora sreće prijatelje iz detinjstva, pokušavajući da se ponovo zbliži sa njima.

Međutim, uskoro saznaje da su joj roditelji kidnapovani, a da bi ih našla, neophodno je da u što kraćem roku otkrije tajnu zlatnog grada. U tome joj pomažu njen omiljeni majmunčić Čizmica i grupa školskih drugara. Dorina znatiželjnost i neustrašivost su razlozi zašto je animirana televizijska serija Dora istražuje (Dora the Explorer) postala toliko popularna među najmlađom publikom.

Američka premijera filmske adaptacije je zakazana za 9. avgust ove godine, dok će na repertoaru domaćih bioskopa film ‘Dora i izgubljeni Zlatni grad’ početi da se prikazuje 26. septembra.

Da li ste i vi spremni za energične Dorine avanture?

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap