Doktor Strejndž u multiverzumu ludila (2022) | FIlm | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doktor Strejndž u multiverzumu ludila

Režija: Sem Reimi


Dobro došli u novu dimenziju doktora Strejndža!


Kada se objavi vest da će se na bioskopskim platnima pojaviti novi film koji je direktno došao iz Marvelovog univerzuma, uzbuđenje je veliko. Ovog proleća, konačno u bioskope širom sveta dolazi na red priča o vrhovnom čarobnjaku, jedinstvenom Doktoru Strejndžu, koji će se u ovoj priči naći u posebnom svetu, multiverzumu ludila. 

Doktor Stiven Strejndž je na prvi pogled jednostavan profesionalac u svojoj oblasti. Međutim, život će mu se zauvek promeniti nakon strašne saobraćajne nesreće u kojoj gubi obe ruke, nakon čega postaju potpuno nefunkcionalne. Nakon što tradicionalna medicina ne uspeva da mu pomogne, okreće se alternativnim načinima ozdravljenja. Dolazi na neobično mesto, u tajanstvenu enklavu – Kamar-Taj. Tu saznaje da je taj prostor zamka za sve koji žele da magijom steknu ono što im ne pripada. Tu borave i čudne sile tame koje žele da unište ovozemaljski svet, a doktor Stiven Strejndž stekavši nove moći, želi da taj scenario spreči. 

 

„Svake noći sanjam isti san. A onda počinje noćna mora.“ 

 

Pored glavne role koju već punih 5 godina nosi popularni britanski glumac Benedikt Kamberbeč (Benedict Cumberbatch), svoje uloge su još jednom potvrdili i Elizabet Olsen kao Vanda Maksimov, omiljena Rejčel Makadams u ulozi doktorke Kristine Palmer, kao i Čuetel Edžiofor (Mordo) i Benedikt Vong.

Da li ste znali da je prvu ekranizovanu verziju Doktora Strejndža odigrao Piter Huten u filmu iz 1978. godine? Sten Li je bio savetnik projekta koji je trebalo da bude pilot epizoda istoimene dugometražne serije, ali na kraju ova verzija nije bila podržana za prikazivanje.

Ova priča sa elementima naučne fantastike i akcije će se prikazivati na bioskopskim platnima širom sveta počevši od 5. maja. Reditelj filma ‘Doktor Strejndž u multiverzumu ludila’ je Sem Reimi koji ujedno potpisuje i režiju za originalni film Spajdermen iz 2002. godine sa Tobijem Mekgvajerom u glavnoj ulozi. 

Da li i vi kao i mi jedva iščekujete avanture ovog neobičnog superheroja?

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap