Dobri momci | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Good Boys

Dobri momci


Pred vama je komedija sa neuobičajenim protagonistima.


Film ‘Dobri momci’ je novo holivudsko ostvarenje koje će pokušati da vas zabavi tokom sat i po priče o tri nestašna dečaka. Već smo navikli na filmove koje prate dogodovštine momaka i devojaka na koledžu, pa i na one u kojima su srednjoškolci u prvom planu. U ovom slučaju gledaćemo osnovce, tj, trojicu mališana iz šestog razreda!

Jedan poziv na žurku dovešće trojicu šestaka u centar neverovatnih događaja. Želeći da nauče da se ljube pre žurke, jedan od dečaka će pozajmiti očev dron koji nikako nije smeo da dira, kako bi špijunirali komšije dok se ljube. Kako to obično biva dron biva uništen, a u pokušaju da ga poprave klinci će dospeti u razne nevolje. ‘Dobri momci’ će doći u kontakt sa drogom, imati direktan sudar sa dosta starijim momcima, pa čak i nevolje sa policijom. Sve to bežeći od tinejdžerki koji ih jure kako bi vratile ukradenu torbicu sa opasnim sadržajem. To što su taj dan pobegli iz škole, postaće njihov najmanji problem.

Film ‘Dobri momci’ je ostavarenje uigranog tandema kojeg čine Set Rogen i Evan Goldberg, prethodno su zajedno sarađivali u filmovima Loše komšije (Neighbours) i Kul momci (Superbad). Film je specifičan po tome što glavni glumci ne bi smeli da gledaju zbog scena sa drogom, alkoholom, lošim rečnikom i seksualnim saržajem zbog kojih film nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.

Na repertoar bioskopa u našoj zemlji film ‘Dobri momci’ dolazi 15. avgusta. Proverite da li ćete se u ovoj nesvakidašnjoj komediji prisetiti nekih nestašluka iz vašeg detinjstva.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap