Divlje jagode - koncert, 8. oktobar 2022. | MTS dvorana
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
45 godina sa vama

Divlje jagode


Jubilej koji ne smete propustiti!


Volimo jubileje i rado ih proslavljamo, pogotovo one muzičke. Kada je veoma cenjena i popularna grupa Divlje jagode objavila da će veliki jubilej od 45 godina postojanja proslaviti koncertom u Beogradu reakcije su bile i te kako pozitivne. Stoga, rezervišite 8. oktobar u vašim kalendarima i pripremite se na spektakl.

Ovaj bend, bosansko – hercegovačkog (odnosno jugoslovenskog) porekla je sve samo ne običan. Osnovan je daleke 1977. godine u Bihaću i prevashodno je orijentisan ka hevi metalu i roku. Bili su, a i sad su izuzetno voljeni, a ujedno se smatraju začetnicima tog muzičkog žanra na našim prostorima. Izdali su preko 12 studijskih albuma i tu nije kraj.

 

„Pogledaj mi oči, cakle se u noći. Samo tebe traže, zbog tebe je taj sjaj. Pogledaj mi ruke, ne znaju od muke šta da noćas rade da se izvade.“, stihovi pesme Šta je to u tebi

 

Ono što je fascinantno u vezi sa sastavom Divlje jagode jeste da su svoj prvi sing izdali još 1977. godine. Dve pesme su istog momenta postale popularne: Jedina moja i ‘Rock ’n’ Roll’ od kojih je ovu prvu (kao i većinu narednih) komponovao gitarista i osnivač Sead Lipovača-Zele. Godinu dana kasnije objavljuju obradu poznate narodne pesme i sevdalinke ‘Moj dilbere’, a uz nju predstavljaju i baladu ‘Prijatelj’.

Sve velike hitove publika će imati prilike da posluša i direktno uživa u njima u oktobru, dok se sam bend potrudio da ovaj spektakl ne bude nikada zaboravljen, a ujedno da bude prepričavan.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od toga iz koje zone želite da uživate u koncertu. Njihove cene iznose: 1900, 2400, 2900 i 3400 dinara. Za sada vlada veliko interesovanje, pa vam preporučujemo da na vreme rezervišete vaše karte za koncert grupe Divlje jagode, u subotu 8. oktobra u MTS Dvorani sa početkom od 20 časova. 

Jer vam ova grupa obećava neverovatnu muzičku poslasticu!

Prepoučujemo

14

jun

Prepoučujemo

15

oktobar

Prepoučujemo

20

oktobar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap