Devojka A - Abigejl Din | Knjiga
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Abigejl Din

Devojka A


Svetski bestseler je stigao i u domaće knjižare.


Šta vas prvo motiviše da pročitate jednu knjigu? Da li je to preporuka, trenutni čitalački trend ili prosto aspiracija ka određenom žanru? Koliko puta vam se desilo da knjiga koju su vam drugi zdušno preporučivali ipak ne zadovolji vaš ukus? U poslednjem periodu brojni svetski izdavači, a i knjiški sajtovi preporučuju triler koji je izazvao pravi bum – Devojka A, britanske spisateljice Abigejl Din. Ona je zapravo advokat u kompaniji Gugl, bez obzira što je po vokaciji diplomirani filolog. I čini se da je svoje pisano umeće uspešno primenila kroz ovaj roman.

Naime, Devojka A je svoja. Devojka A je brza, odlučna i nepredvidiva. Devojka A je Leks Grejsi, jedna od najtraženijih osoba u Velikoj Britaniji. Leks ne želi da razmišlja o odrastanju u Kući užasa njenih roditelja. Ali ipak mora. Kada izgubi majku i automatski nasledi porodični dom, širom otvorenih ruku je dočekuju aveti iz prošlosti. Zbog toga, zajedno sa sestrom Ivi pokušava da isti taj porodični dom pretvori u nešto lepo. Ipak, pre toga mora da reši probleme zbog kojih nije imala bezbrižno detinjstvo. 

Ovaj triler već sada se može naći u vašoj kućnoj biblioteci po ceni od 999 dinara ukoliko ga nabavite nekoj od Vulkan knjižara širom Srbije. Međutim, ukoliko volite šoping iz udobnosti vaše fotelje, onda su vam na raspolaganju zvanični sajtovi izdavača putem kojih možete kupiti knjigu po povlašćenoj ceni uz besplatnu dostavu. Pored svega ovoga, uz Vulkanovu klub karticu, imate pogodnosti i na sav ostali asortiman.

Da li je knjiga ‘Devojka A’ zaista opravdala vaša očekivanja koja ste imali? Uvereni smo da je radnja i te kako intrigantna, a na vama je da drugima podelite svoje utiske i preporučite štivo koje je od prve do poslednje stranice izuzetno interesantno.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap