Film: Detektiv Marlou | Marlowe | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Marlowe

Detektiv Marlou

Režija: Nil Džordan


Romantične tridesete ponovo su među nama.


Ponekad nam je potreban beg od svakodnevice, a utehu možemo pronaći u nekoj drugoj, izmišljenoj realnosti kakvu samo filmovi mogu pružiti. Naročito kada se njihova radnja dešava u periodu kada je možda sve bilo obavijeno dozom elegancije. Ostvarenjem pod nazivom Detektiv Marlou, ova takozvana getsbijevska atmosfera i te kako dobija na značaju.

Uzimajući u obzir činjenicu da je film smešten u tridesete godine 20. veka i to ne bilo gde, već u raskalašnom Los Anđelesu – onda sigurno obećava zabavu. U ovom trileru zvučna holivudska imena su dobila glavne uloge – Lijam Nison, Dijana Kriger i dvostruka dobitnica Oskara, Džesika Lang.

Posebna osobenost ostvarenja talentovanog Nila Džordana ogleda se u činjenici da će tokom 2 sata gledanja gledaoci odmah biti uvučeni u radnju, bez ikakvog praznog prostora za dosadu ili učmalost. Štaviše, kako se komadići slagalice sklapaju, bićete nestrplivi da saznate kraj i motive koji stoje iza postupaka protagonista.

Upravo će slavni detektiv Filip Marlou biti podstaknut da svoju pomalo dosadnu svakodnevicu obogati zadatkom koji po svim tačkama nije uopšte dosadan. Njegova nova klijentkinja, Kler Kavediš, ćerka holivudske glumice Doroti Kvinkanon dolazi sa posebnom misijom – želi da detektiv Marlou pronađe ni manje, ni više, nego njenog ljubavnika. Zbunjen ovih zahtevom, ne dobivši više informacija, stupa u avanturu koja ga vodi na opasna mesta, između ostalog u klub koji je prepoznatljiv kao mesto okupljanja za bogate i moćne Los Anđelesa. Nesvesno uvučen u ovu misterioznu zajednicu, on saznaje da su njegova klijentkinja i njena majka u odnosu koji utiče na sva ostala sporedna dešavanja.

S obzirom na to da je uloga temperamentnog detektiva data sjajnom Lijamu Nisonu, onda su akcija i zabava zagarantovani. Podsetite se svih njegovih filmova koji su ga vinuli u sam vrh glumačkih laureata, pa onda ni ne čudi informacija da je briljirao i kao detektiv Marlou. 

Da li ste spremni za ovu dvosatnu misteriju?

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap