Dejan Cukić & Spori ritam | Kombank Dvorana
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Loading Događaji
Ulica bez brojeva

Dejan Cukić & Spori ritam

Otkazano


Ja bih da pevam još malo, jer je život samo jedan…”


Vrednosti koje zastupamo često su u relaciji sa našim interesovanjima i kulturnim preferencijama. Srpska scena se može pohvaliti umetnicima koji su uspeli da održe kontinuitet i tradiciju decenijama unazad, a da ne promene svoj stil. Dejan Cukić je jedan od njih.

Da li se sećate crno-belog spota u kojem se Dejan kreće snežnim ulicama Beograda, pokušavajući da se priseti zašto voli svoju prestonicu? Upravo je spot Stranac u Beogradu postao jedan od kultnih i slušanijih u svakom muzičkom kutku naše zemlje. Dejan Cukić je prva asocijacija na davno izgubljene uspomene i melanholiju koja nas veže za neka možda bolja i bezbrižnija vremena. Zajedno sa svojim bendom Spori ritam decenijama unazad odoleva trendovima i drži se svog prepoznatljivog muzičkog pravca.

Numera ‘Ja bih da pevam još malo’ je neizostavna na repertoarima brojnih putovanja, eksurzija, sedeljki i neobaveznih druženja. Takođe, ‘Julija’ se prepevava širom Balkana, a mnogima je omiljena balada ‘Ruža ispod pepela’. Pored uspešne muzičke karijere, Dejan Cukić iza sebe ima kvalitetan novinarski staž. Kako često u intervjuima ističe rok-novinarstvo je njegova pasija, koja je kasnije rezultirala izdavanjem nekoliko tematskih knjiga. Prošle godine su ponovo udruženi istom onom magičnom energijom objavili novi studijski album pod nazivom ‘Ulica bez brojeva’ koji sadrži deset numera.

Koncert u nekadašnjem Domu Sindikata održaće se 20. marta, a sudeći po brzini kojom se prodaju ulaznice za ovaj muzički spektakl, možda ćemo uskoro dobiti novi datum koncerta. Karte se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od mesta sa kojeg želite da ih slušate: 1500, 1800, 2200 i 2500 dinara. Možete ih nabaviti dikretno na blagajni Kombank dvorane, na svim prodajnim mestima Ticket Vision širom Srbije ili putem njihovog zvaničnog sajta.

Sigurni smo da će vas ovaj koncert katapultirati u neka brižnija vremena kada je domaća muzika bila na ceni više nego danas. Jednostavna, prirodna i voljena na prvo slušanje. Uživajte u istoj!

Prepoučujemo

04

februar

Prepoučujemo

07

januar

Prepoučujemo

23

januar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap