Knjiga: Deca su zakon - Delfin de Vigan | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Delfin de Vigan

Deca su zakon


Koja je cena korišćenja interneta?


Savremeni klasici su sa pravom dobili taj epitet. Booka izdavaštvo je prepoznatljivo po štivu koje je (ili koje će) i te kako biti čitano i preporučivano zbog sadržaja koji je uvek aktuelan. Među njima je i naslov Deca su zakon, francuske spisateljice, rediteljke i scenaristkinje Delfin de Vigan.

Knjige su tu da nas probude i definitivno aktivno podstaknu na razmišljanje i delovanje o temama o kojima se ćuti, ali neznatno priča. Koliko zaista košta jedan lajk, šer, emotikoni i komentari koje gotovo svakodnevno dobijamo na društvenim mrežama? I koliko je to zaista važno ili krucijalno za naše mentalno zdravlje i zdravlje naše dece?

U centru zbivanja u knjizi ‘Deca su zakon’ su brat i sestra, Kimi i Semi, šestogodišnjaci koji su zapravo zvezde sopstvenog You Tube kanala iza čijeg upravljanja stoji njihova majka. Međutim, u jednom momentu, njena ćerka postaje žrtva otmice, čime se otvaraju brojna pitanja o uticaju i nasilju koje nastaje korišćenjem ovakvih platformi.

 

„Internet je prva stvar koju je čovečanstvo izmislilo, a da je ne razume, te najveći eksperiment u anarhiji koju smo ikada imali.“, Erik Šmid

 

Kao i za svaki naslov koji je aktuelan, Booka se trudi da na toj osnovi motiviše čitaoce da ih nabavi za lične biblioteke. Stoga, promotivna cena bilo knjige ‘Deca su zakon’ ako kupujete direktno na njihovim lokacijama u Beogradu ili putem zvaničnog sajta iznosi 792 dinara. U svakom trenutku se takođe možete više zainteresovati za tematiku putem njihovih profila na društvenim mrežama koje istovremeno obuhvataju analizu dela svakodnevnih čitalaca, ljudi čija je kritika najsmislenija i najiskrenija. 

Da li ste spremni da zaplovite u novu avanturu koja je možda svima poznata, ali istovremeno nedovoljno proučena? Znamo da velikom sigurnošću da će vam se ovo štivo svideti.

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap