Dani Darka Rundeka | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
LongPlay

Dani Darka Rundeka

Darko Rundek


Koncerti i ostale kulturne manifestacije su tu da nas podsete na važnost umetnosti u našim životima. Ova je jedna od njih.


Mart je mesec proleća. Početak jedne sunčane sezone. Sunčane u svakom smislu. Tokom prvih nedelju dana trećeg meseca u godini, koncerti će dobiti novo-staro ruho. Tako će barem biti i u Domu omladine fantastičnim Danima Darka Rundeka. I jedva čekamo. Od 1. do 7. marta ove godine, Darko Rundek će biti u prilici da predstavi svoje veliko i bogato stvaralaštvo, kao i aktuelne projekte, tako što će održati čak pet, maestralnih koncerata, koji se međusobno razlikuju po repertoaru, scenografiji, postavkama muzičara i salama u kojima će se održati. A kako će izgledati program, pročitajte u nastavku:

1. mart 21:00, Darko Rundek & Ekipa, Best of, sala Amerikana;
2. mart 21:00, Darko Rundek & Ekipa, NOVO, sala Amerikana;
4. mart, 21:00, Cul De Sac, free impro experimental, Klub DOB-a;
5. mart, 21:00, Andreja, Rundek & Ekipa, promocija albuma “Mura Mura“, Velika dvorana Doma omladine;
7. mart, 21:00, Rundek Cargo Trio, Plavi avion/Mostovi, Velika dvorana Doma omladine

Manifestaciju ‘Dani Darka Rundeka u Beogradu’ organizuje promoterska kuća Long Play uz podršku Doma omladine Beograda. Ulaznice su u pretprodaji na blagajni Doma omladine, odnosno preko Ticket Vision-a i sajta www.ticket.rs , cene su:
Darko Rundek & Ekipa drugi koncert 1.200 dinara,
Rundek Cargo trio 1.500 dinara,
Andreja, Rundek & Ekipa 1.300 dinara,
Cul-De-Sac 1.100 dinara.
Podsećamo vas da je, uzevši u obzir njegovu bogatu pevačku i stvaralačku karijeru, Darko jedan od najvećih hrvatskih muzičara, glumaca, reditelja i pisaca. Diplomirao je režiju na Akademiji dramskih umetnosti u Zagrebu, a svoju muzičku karijeru je započeo sedamdesetih godina kao pevač prepoznatljivog glasa, istovremeno svirajući na gitari neke od najlepših stihova. Uzalud pitaš, grupe Haustor je dokaz njegovog beskrajnog talena. Darko i dalje komponuje muziku za film i pozorište i nastupa sa bendom ‘Rundek kargo orkestar’. Baš zbog ove činjenice, jedva čekamo da ga čujemo u Beogradu.

Pozivamo i vas, velike poštovaoce njegovog rada, da nam se od 1. do 7. marta pridružite i uživate u njegovom jedinstvenom stvaralaštvu.

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

15

april

Prepoučujemo

07

mart

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap