Celo telo tu me boli - predstava | Teatar na Brdu
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Nikola Pejaković

Celo telo tu me boli

Režija: Nikola Pejaković


Dugo nam je nedostajalo njeno prisustvo na daskama koje život znače. I dočekali smo taj trenutak i predstavu Celo telo tu me boli.


Diva srpskog glumišta, Svetlana Ceca Bojković, je po mnogim kriterijumima fenomen. Jedna je od retkih koja iza sebe ima impozantnu karijeru, a da posle toliko godina glumi sa istim žarom i poletom. U novoj predstavi pod neobičnim nazivom ‘Celo telo tu me boli’, vratiće se u velikom stilu na pozorišne daske. Pored Cece, u predstavi su i njene mlade kolege Radovan Vujović i Andrijana Oliverić. S obzirom na to da ovu predstavu potpisuje vanvremenski Nikola Pejaković Kolja, ne sumnjamo da ćete uživati u njoj.

Emilija Popadić je svima nama (ili barem ženskoj populaciji) jedan od omiljenih temelja po pitanju pojma domaćice i poštene žene. Emilija je samosvesna, disciplinovana i porodična žena. Sve želi da je pod konac, ali u određenim trenucima kojih ni ona sama nije svesna postaje brižna dama, puna empatije prema ostatku sveta. Domaća serija Bolji život nam je donela nadu da i u stvarnom životu postoje likovi poput Emilije, Gige, Bobe i Jataganca koji će dokazati i pokazati koliko bi trebalo biti zahvalni svakom novom danu.

“Ljubav je osnovni pokretač svega. Tu ništa novo neću reći. Život bez nje bi bio potpuno besmislen.“

Jugoslovensko dramsko pozorište je bilo Cecin prvi ‘pozorišni dom’. Od tog momenta, bila joj je zagarantovana glumačka karijera, a kao i svaki put umetnika i njen je bio propraćen usponima i padovima. Pored brojnih istaknutih priznanja i nagrada, osvojila je i čuveni Dobričin prsten kao i nagradu Žanka Stokić za životno delo i kompletan doprinos pozorišnoj, filmskoj i televizijskoj umetnosti.

Cene ulaznica za predstavu ‘Celo telo tu me boli’ iznose 1000, 1200 i 1500 dinara. Možete ih nabaviti direktno na blagajni pozorišta Teatar na Brdu ili ‘online’ klikom na baner na dnu teksta. Požurite, jer se karte za ovakva umetnička dešavanja brzo razgrabe.

Javite nam utiske, jer ne sumnjamo da će ova predstava pokupiti samo najbolje kritike.

 

Na Repertoaru

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap