Predstava: Čekaonica | Atelje 212 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Boris Liješević, Branko Dimitrijević

Čekaonica

Režija: Boris Liješević


Fantastična predstava vredna vašeg slobodnog vremena.


Koliko puta na mesečnom nivou izdvajate vreme za gledanje neke kvalitetne i prevashodno preporučene predstave? Koji komad vas je najviše zasmejao, a koji iskreno rastužio? Predstava Čekaonica će vas definitivno naterati na razmišljanje o svakodnevnim problemima i nedoumicama koje nam zaokupljuju pažnju. U januaru 2020. godine je proslavila jubilej – 10 godina od prvog izvođenja u teatru Atelje 212!

Da li pripadate onoj generaciji koja se našla u procesu tranzicije – tranzicije društva, mišljenja, stavova, ljudi, a ne samo tehnologije i političkih promena? I ako pripadate, da li vam je ostavila gorak ukus u ustima? Ovo dramsko delo se bavi upravo našom tragičnom realnošću, ali na jedan drugačiji način. U sali Ateljea 212 će se naći gledaoci koji su sve to već preživeli i oni koji bi kao nepristrasni svedoci prvi put imali dodira sa ovom pojavom. Posebnost predstave se ogleda u tome što su životne ispovesti likova uzete iz ličnih iskustava Beograđana. Boris Liješević i Branko Dimitrijević su zaista intervjuisali građane naše prestonice nakon petooktobarskih promena.

U predstavi dominira gluma Branke Šelić, Nebojše Ilića, Bojana Žirovića i Jelene Trkulje. Komad je inspirisan knjigom nemačkog autora Klausa Pola ‘Čekaonica – Nemačka’ koji je opisao slična dešavanja u Nemačkoj u prošlom veku. Zbog neumanjenog interesovanja, predstava ‘Čekaonica’ je dobila brojna domaća i internacionalna priznanja.

Svoje ulaznice možete nabaviti po ceni od 1000 dinara, a komad se izvodi na sceni Petar Kralj, pa stoga požurite po svoje ulaznice. Radno vreme blagajne u Svetogorskoj 21 jeste svakog dana od 10h do 15h i od 17h pa sve do početka predstave. Klikom na baner ispod teksta možete saznati dodatne informacije vezane za ovu predstavu.

Verujemo da će predstava ‘Čekaonica’ opravdati vaša očekivanja, jer je tema svima poznata, a na neobičan način prikazana. To je i čar jednog ostvarenja koje se izvodi uživo – nikad ne znate kada će vas oduševiti.

 
Čekaonica (atelje212.rs)
Čekaonica (atelje212.rs)
Čekaonica (atelje212.rs)
Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap