Bryan Adams | Koncert - 12. decembar 2023. | Štark Arena
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
So Happy It Hurts

Bryan Adams


Posle četiri godine, jedna od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih ponovo nastupa u Beogradu.


Štark Arena će ove godine biti istinski centar muzičkih dešavanja, jer će se u njoj održati koncerti sjajnih izvođača. Među njima se našla i kanadska rok ikona Bryan Adams (Brajan Adams). On će se još jednom predstaviti domaćoj publici nakon prethodnog nastupa, takođe u Areni, u novembru 2019. godine.

Brajan Adams je priznati muzičar, u njegovom slučaju zaslužio je taj naziv iz više razloga, jer je pevač, kompozitor, gitarista, basista, pijanista i producent. Na muzičku scenu Severne Amerike probio se 1983. godine svojim trećim albumom ‘Cuts Like A Knife’, a svetsku slavu stiče sledećim izdanjem ‘Reckless’ na kojem se nalaze i danas prepoznatljivi hitovi. Možda vrhunac uspeha doživljava sa pesmom (Everything I Do) I Do it For You iz 1991. godine.

Sada dolazi u Srbiju, sa 15 studijskih i 6 „live“ izdanja iza sebe, a beogradskoj publici predstaviće poslednje u nizu – albm ‘So Happy It Hurts’ iz marta ove godine, po kojem je nazvana turneje u sklopu koje se nalazi ovaj koncert. Bryan Adams je zaista jedno od najvećih svetskih muzičkih imena koje će nastupiti u našoj zemlji u narednom periodu. Pored muzičkog doprinosa, istakao se i u profesionalnom bavljenju fotografijom i humanitarnim radom. Koncert će, pored prethodno pomenutog hita, obeležiti pesme kao što su ‘Summer Of ’69’, ‘Heaven’, ‘Please Forgive Me’, ‘Run To You’, ‘Have You Ever Really Loved A Woman’.

Koncert je zakazan za 12. decembar u 20.30č, kada će Bryan Adams pred prisutne u Štark Areni izaći sa svojim prepoznatljivim pesmama. Te rok balade i neobičan glas je onome po čemu je prepoznatljiv, a zahvljajući stasu ženskom delu publike je dodatno prirastao za srce. Ulaznice su u prodaji, požurite da obezbedite svoje mesto!

Dodatne informacije o ulaznicama za koncert ‘Bryan Adams – So Happy It Hurts’ možete pronaći klikom na baner ispod.

Prepoučujemo

03

decembar

Prepoučujemo

19

oktobar

Prepoučujemo

08

april

  Prijavi se na newsletter

  2 mišljenja o “Bryan Adams

  1. Da li se zna zašto za Brajan Adamsa još nema karata za nivo 400? Neki ne mogu da stoje u parteru a nivo 200 im mnogo

  2. Poštovani, za informaciju da li će karte za nivo 400 biti puštene u prodaju najbolje je da se obratite organizatorima koncerta ili distributeru ulaznica (eFinity)

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap