Bryan Adams | Koncert - 12. decembar 2023. | Štark Arena
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
So Happy It Hurts

Bryan Adams


Posle četiri godine, jedna od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih ponovo nastupa u Beogradu.


Štark Arena će ove godine biti istinski centar muzičkih dešavanja, jer će se u njoj održati koncerti sjajnih izvođača. Među njima se našla i kanadska rok ikona Bryan Adams (Brajan Adams). On će se još jednom predstaviti domaćoj publici nakon prethodnog nastupa, takođe u Areni, u novembru 2019. godine.

Brajan Adams je priznati muzičar, u njegovom slučaju zaslužio je taj naziv iz više razloga, jer je pevač, kompozitor, gitarista, basista, pijanista i producent. Na muzičku scenu Severne Amerike probio se 1983. godine svojim trećim albumom ‘Cuts Like A Knife’, a svetsku slavu stiče sledećim izdanjem ‘Reckless’ na kojem se nalaze i danas prepoznatljivi hitovi. Možda vrhunac uspeha doživljava sa pesmom (Everything I Do) I Do it For You iz 1991. godine.

Sada dolazi u Srbiju, sa 15 studijskih i 6 „live“ izdanja iza sebe, a beogradskoj publici predstaviće poslednje u nizu – albm ‘So Happy It Hurts’ iz marta ove godine, po kojem je nazvana turneje u sklopu koje se nalazi ovaj koncert. Bryan Adams je zaista jedno od najvećih svetskih muzičkih imena koje će nastupiti u našoj zemlji u narednom periodu. Pored muzičkog doprinosa, istakao se i u profesionalnom bavljenju fotografijom i humanitarnim radom. Koncert će, pored prethodno pomenutog hita, obeležiti pesme kao što su ‘Summer Of ’69’, ‘Heaven’, ‘Please Forgive Me’, ‘Run To You’, ‘Have You Ever Really Loved A Woman’.

Koncert je zakazan za 12. decembar u 20.30č, kada će Bryan Adams pred prisutne u Štark Areni izaći sa svojim prepoznatljivim pesmama. Te rok balade i neobičan glas je onome po čemu je prepoznatljiv, a zahvljajući stasu ženskom delu publike je dodatno prirastao za srce. Ulaznice su u prodaji, požurite da obezbedite svoje mesto!

Dodatne informacije o ulaznicama za koncert ‘Bryan Adams – So Happy It Hurts’ možete pronaći klikom na baner ispod.

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

  Prijavi se na newsletter

  2 komentara o “Bryan Adams

  1. Da li se zna zašto za Brajan Adamsa još nema karata za nivo 400? Neki ne mogu da stoje u parteru a nivo 200 im mnogo

  2. Poštovani, za informaciju da li će karte za nivo 400 biti puštene u prodaju najbolje je da se obratite organizatorima koncerta ili distributeru ulaznica (eFinity)

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap