Boris Brejcha | Beograd 2021 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Topljenje

Boris Brejcha


Ono što je za srpsku publiku Marko Nastić, to je za nemačku (a sada i ceo svet) Boris Brejcha.


U zavisnosti od toga da li vas trenutno drži raspoloženje slušanja sevdalinki, vi ćete se uputiti u neku malu, finu kafanu. Ako ste raspoloženi za opuštene latino note, brodić na reci je baš idealna lokacija za vas. Međutim, ukoliko ste željni kvalitetne elektronske žurke, Beogradski sajam je odavno postao epicentar dobre energije pune adrenalina i đuskanja.

Festival ‘Topljenje godinama unazad organizuje fantastične tehno žurke, za čijim pultom se nalaze neka od najzvučnijih imena DJ scene. Boris Brejcha, DJ nemačkog porekla će po drugi put nastupiti u sklopu ove manifestacije, i to 20. avgusta. On je nekrunisani gospodar high-tech minimal zvuka. Boris je inače veliki miljenik Cercle festivala, koncepta koji uključuje live snimanje muzičara čiji se koncerti održavaju na neobičnim lokacijama, uključujući vrh Ajfelovog tornja ili zlatnu poljanu ispred velikog francuskog zamka.

Boris Brejcha je od malih nogu pokazivao interesovanje za muziku. Međutim, zbog velike skromnosti, tek je od 12 godine pažnju usmerio ka bubnjevima, pa onda i ostalim instrumentima. Svestan da nema šta da izgubi, jednoj nemačkoj producentskoj kući poslao je par svojih muzičkih traka, bez ikakvih očekivanja. Dobar glas se daleko čuje, pa je 2007. godine izdao najpoznatije trake: ‘My love’, ‘Lost memory“ i ‘Die maschien sind gestrandet’.

Baš tada na početku karijere, dobio je poziv za učešće na velikom festivalu u Brazilu. To je zapravo bilo njegovo prvo učešće kao DJ. Želeći da bude originalan (jer je koncert bio usmeren na brazilsku kulturu i karneval u Riju), odlučio je da iskoristi Džoker masku koja će i do dana današnjeg da bude njegovo prepoznatljivo obeležje.

Koncert je zakazan za 22h, a cene ulaznica se kreću u zavisnosti od toga da li želite regularnu (1190 dinara), ili VIP kartu (1690 dinara). Možete ih nabaviti na blagajnama Beogradskog sajma, online (kliknite na baner ispod teksta) kao i na svim prodajnim mestima Tickets servisa, uključujući i GIGS TIX & DD prodajne mreže i online servise.

Da li ste već nabavili kartu za jednu od najvećih tehno žurci godine?

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap