Predstava: Boing Boing | Teatar na Brdu | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Mark Kamoleti

Boing Boing

Režija: Predrag Stojmenović


Da li ste već gledali jednu od najpoznatijih pozorišnih komedija?


Postoje predstave koje su prevashodno etiketirane kao komedije, ali iako vam izazovu neočekivan smeh, istovremeno vas nateraju na razmišljanje. Jedna od takvih je predstava Boing Boing, klasik koji se već duži period izvodi na sceni Teatra na Brdu.

Boing Boing je planetarno prepoznatljiva komedija iz šezdesetih godina koja je izašla iz pera Marka Kamoletija. Ono što je fascinantno jeste da se punih dvadeset godina igrala u teatrima u Parizu i Londonu, bez prekida i sa ogromnom posećenošću. Ima više od 200 adaptacija izvedenih na pozorišnim daskama, a snimljena su čak 4 igrana filma.

Srpska adaptacija koju je kreirala Branislava Ilić na jednom mestu okuplja ekipu koja je već prepoznatljiva po svojim fantastičnim nastupima. Uključuje Radovana Vujovića, Viktora Savića, Borku Tomović, Jelenu Gavrilović, Nadu Macanković, Jelisavetu Orašanin, Andrijanu Oliverić i Marinu Vodeničar. Na sceni ćete se upoznati sa jednim posleratnim Parizom, njegovim osobenostima i čarolijom koja je neodoljivo privlačna svakome ko upozna ovu evropsku prestonicu. 

U centru zbivanja je mladić koji slučajno ili namerno ima tri verenice, stjuardese sa različitim poreklima. Nijedna ne zna za ovu drugu, sve dok se njihov red letenja poremeti, a tad nastupaju komične situacije na koje je nemoguće ostati ravnodušan.

Cene karata za predstavu ‘Boing Boing’ iznose 1000, 1100 i 1300 dinara, u zavisnosti od mesta na kojem želite da sedite. Možete ih nabaviti direktno na blagajni pozorišta u Turgenjevljevoj 5 ili iz udobnosti vaše fotelje putem zvanične stranice pozorišta (baner ispod teksta).

Koga god budete pitali o značaju ove predstave, reći će vam da je i te kako važno da je pogledate kako biste svoj život začinili smehom i dobrom energijom, koja nam je svima preko potrebna. To je više nego dovoljan razlog da posetite Teatar na Brdu i pogledate ‘Boing Boing’.

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap