Film: Bezgrešna | Immaculate (2024) | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Immaculate

Bezgrešna

Režija: Majkl Mohan


Horor prikazan na inovativniji način.


Nije svaki horor film loš i nije svaki kreiran “na isti kalup“, sa ciljem da se gledaoci uplaše, ne došavši do neke pouke ili saznanja. Činjenica je da se autori ovog izazovnog žanra uvek nalaze na teškom putu, pokušavajući da smisle ideju i priču koje će se razlikovati od svih prethodnih filmova iz ove tematike. Zbog toga će se o filmu Bezgrešna (Immaculate) jako dugo pričati, a i pisati. Pitate se zašto?

Okarakterisan je kao jedan od najuzbuljivijih horora ne samo ovog proleća, već i čitave kalendarske godine, pogotovo što se u glavnoj ulozi pojavljuje već uveliko slavna i talentovana Sidni Svini (Sydney Sweeney), koja se proslavila maestralnom glumom u obe sezone popularne tinejdžerske serije Euforija.

Ovoga puta, Sidni Svini, u ulozi časne sestre Sesilije, izlazi iz zone komfora i svoju glumu preusmerava u žanr koji ne prija svakome, i to sa razlogom. Sesilija je mlada kaluđerica i biva primljena u zabačen manastir, koji se nalazi u živopisnom predelu Italije. Proglašen je ukletim, čak iako za to ne postoji dovoljno utvrđen razlog.

Međutim, čim je Sesilija zakoračila među zidine ovog zdanja, biva uvučena u niz neobičnih dešavanja, zbog kojih se ubrzo raspituje o potencijalnom izlasku iz iste, ali bez ikakvih posledica. Tokom 89 minuta tajanja filma ‘Bezgrešna’ nije ostavljen prostor za dosadu, već se smenjuju napeti kadrovi, sa scenama tipičnim za jedan kvalitetan horor

Pored Svini, pojavljuju se i druga glumačka imena kao što su Alvaro Morte, Simona Tabasko i Benedeta Porkaroli.

Početak prikazivanja filma ‘Bezgrešna’ je zakazan za 18. april, a već uveliko se nagađa o razvoju ove priče, kao i raspletu koji nas čeka na kraju iste. Da li možete pretpostaviti zbog čega ovom filmu predviđaju značajan uspeh? Pogledajte ga, pa nam javite utiske i mišljenje, sigurni smo da će opravdati očekivanja, a i vredeće utrošenog vremena (a i adrenalina tokom „strašnih“ scena).

 

Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap