Beogradski sindikat - Tašmajdan, 11.06.2022. | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Loading Događaji
BS

Beogradski sindikat


Kraljevi metafore ponovo nastupaju u svojoj prestonici!


Beogradski sindikat je posle mnogo godina najavio veliki koncert u našem glavnom gradu. Na stadionu Tašmajdan, za 11. jun je zakazan koncert koji će, ne sumnjamo, ostati zlatnim slovima upisan u istoriju ovog sastava. I dalje se prepričava njihovo troipočasovno izdanje iz pune Beogradske arene od pre tačno 10 godina, sigurni smo da će svako ko je prisustvovao tom koncertu želeti da ponovo oseti jedintvenu i sjajnu energiju.

Beogradski sindikat je rep (hip-hop) sastav nastao 1999. godine udruživanjem više samostalnih izvođača u jednu grupu. Već nakon dve godine, hitom Govedina i kritikom političke scene postali su poznati široj javnosti. Narednim studijskim izdanjima potvrdili su kvalitet i potvrdili popularnost. Pesme kao što su ‘Mi smo ta ekipa’, ‘Oni su’, ‘Ja u životu imam sve’, ‘Alal vera’, ‘Poroci Beograda’ i danas se preslušavaju. Dok je poslednji album Diskretni heroji iz 2010. godine obeležen velikim brojem hitova koji su privukli i dalje privlače nove generacije poštovalaca.

Poslednjih godina njihov rad su obeležili singlovi koji su na različite načine uzdrmali javnost, kao što su Sistem te laže, Dogodine u Prizrenu, Sviće zora. Beogradski sindikat je upravo zbog potonje dve pesme i odbrane pravoslavnih svetinja na Kosovu i Metohiji i u Crnoj Gori odlikovana od strane Mitropolije crnogorsko-primorske.

Tokom više od dve decenije postojanja jakim i oštrim rimama su učvrstili tron najboljeg rep sastava, a angažovanim tekstovima i sjajnom muzikom prihvaćeni su i cenjeni na našem kulturnom nebu kao nijedan drugi izdanak tog muzičkog žanra.

Cene ulaznica za koncert na Tašu iznose 1800, 2200, 2700 i 5000 dinara. Možete ih nabaviti posredstvom Tickets ili Gigstix servisa, kao i u BS prodavnici na Dorćolu (Dunavski kej 23). Budite i vi 11. juna od 20 časova na Tašmajdanu i uverite se zašto se Beogradski sindikat “voli kao klub – svim srcem“.

Verujemo da će Feđa, Ogi, Škabo, Blaža, Sale i ostali momci opravdati očekivanja cele sindikalne armije.

Prepoučujemo

24

maj

Prepoučujemo

12

maj

Prepoučujemo

23

februar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap