Beogradski sindikat - Hangar, 17.12.2022. | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
B strane

Beogradski sindikat


Kraljevi metafore ponovo nastupaju u svojoj prestonici!


Beogradski sindikat je posle mnogo godina napravio veliki koncert u našem glavnom gradu. Na stadionu Tašmajdan, sredinom juna je održan veliki koncert koji će, ne sumnjamo, ostati zlatnim slovima upisan u istoriju ovog sastava. Sada su pripremili poseban nastup za svoje najtvrđe obožavaoce.

U klubu Hangar, za 17. decembar zakazan je koncert pod nazivom B strane, na kojem će se čuti pesme koje su se retko ili se nisu uopšte izvodile na prethodnim nastupima.

Beogradski sindikat je rep (hip-hop) sastav nastao 1999. godine udruživanjem više samostalnih izvođača u jednu grupu. Već nakon dve godine, hitom Govedina i kritikom političke scene postali su poznati široj javnosti. Narednim studijskim izdanjima potvrdili su kvalitet i potvrdili popularnost. Pesme kao što su ‘Mi smo ta ekipa’, ‘Oni su’, ‘Ja u životu imam sve’, ‘Alal vera’, ‘Poroci Beograda’ i danas se preslušavaju. Dok je poslednji album Diskretni heroji iz 2010. godine obeležen velikim brojem hitova koji su privukli i dalje privlače nove generacije poštovalaca.

Poslednjih godina njihov rad su obeležili singlovi koji su na različite načine uzdrmali javnost, kao što su Sistem te laže, Dogodine u Prizrenu, Sviće zora. Beogradski sindikat je upravo zbog potonje dve pesme i odbrane pravoslavnih svetinja na Kosovu i Metohiji i u Crnoj Gori odlikovana od strane Mitropolije crnogorsko-primorske.

Tokom više od dve decenije postojanja jakim i oštrim rimama su učvrstili tron najboljeg rep sastava, a angažovanim tekstovima i sjajnom muzikom prihvaćeni su i cenjeni na našem kulturnom nebu kao nijedan drugi izdanak tog muzičkog žanra.

Cena ulaznice za veče „bez uobičajenih hitova“ iznosi 3000 dinara. Možete ih nabaviti posredstvom Tickets servisa. Budite i vi među privilegovanih hiljadu ljudi koji će se od 21 čas na dokovima Beograda uveriti zašto se Beogradski sindikat “voli kao klub – svim srcem“.

Verujemo da će Feđa, Ogi, Škabo, Blaža, Sale i ostali momci opravdati očekivanja cele sindikalne armije.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap