Beogradski manifest 2020 | Festival | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Porodični festival manifestacija, destinacija i degustacija

Beogradski manifest


Omiljeni porodični festival i ovog leta u našoj prestonici.


Tradicija je nešto što se usko povezuje sa našom kullturom koja je vekovima unazad imala uspone, padove i neke jako blistave trenutke. Ponosni smo na činjenicu da je srpska umetnička baština izgradila reputaciju, istovremeno je obogaćujući novim, neobičnim sadržajima. Jedno od tih je i neverovatna letnja manifestacija Beogradski manifest koja će se ove godine održati od 17. do 19. jula na Kalemegdanu uz poštovanje svih mera bezbednosti koje se propisale državne institucije.

‘Beogradski manifest’ zapravo predstavlja porodični festival manifestacija, destinacija i degustacija, jednom rečju – sadržajnu promociju Srbije. Ono što je karakteristično za događaj koji će se po šesti put desiti u sklopu Beogradske tvrđave jeste neverovatna gastronomska ponuda Srbije koju posetioci mogu degustirati na festivalu. U srcu glavnog grada aktivno će se promovisati trenutne turističke ponude koje pružaju opštine u Srbiji, kao i zemlje iz regiona, a sve to kroz celodnevni zabavni i edukativni program za sve uzraste.

Pored postojećih aktuelnosti, planiranje festivala u izmenjenom terminu se dešava kako bi bila pružena šansa domaćem turizmu da svim svojim gostima predstavi brojne pogodnosti i prirodne lepote. Baš zbog neposrednog pristupa, posetici će moći do tančina da isplaniraju svoj odmor i ovo leto provedu u Srbiji.

Kroz 15 zona priređena su brojna iznenađenja. Jedna od njih je i ona pod nazivom Aduti Srbije na kojoj će biti predstavljeni bogati turistički potencijali, kulturološke i neke tradicionalne različitosti većine opština u Srbiji. Vino, prepoznatljiva hrana i zanatsko pivo je nešto što, između ostalog, opisuje ovu manifestaciju, pa organizatori najavljuju bogatu ponudu istih.

Takođe, jedna od najposećenijih jeste i Dečja zona koja će na jednom mestu okupiti mališane spremne za brojne kreativne radionice crtanja, slikanja, plesa, a njima će se pridružiti i junaci iz naših omiljenih bajki, klovnovi, mađioničari, a u sklopu rasporeda biće organizovane predstave i društveno odgovorne akcije.

Ulaz na ‘Beogradski manifest’ je besplatan za sve posetioce, na vama je da u sklopu ove trodnevne manifestacije odaberiee svoj omiljeni sadržaj i uživate u njemu!

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap