Ben Caplan, Jazz Kantina Lisabon | Koncerti | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Jazz Kantina Lisabon

Ben Caplan


Za jedno decembarsko veče sprema se prijatan i nesvakidašnji koncert.


Hladne zimske večeri su u najvećem broju slučajeva idealne za uživanje u toplom napitku i slušanju kvalitetne muzike. Vest da će sjajni kanadski kantautor Ben Kaplan (Ben Caplan) sa svojim bendom The Casual Smokers nastupiti u Beogradu, oduševila je mnoge ljubitelje njegovog autentičnog zvuka, tačnije urlika.

Ovaj harizmatični bradonja je specifičan po mnogim segmentima. On je nezaboravan i temperamentan. Unosi se čitavim svojim bićem u muziku, a iskrenost njegovog glasa je očaravajuća. Ogromna brada, kosa i štreberske naočare samo dopunjuju njegovu jedinstvenost, kao i ambijenti koje bira za svoju pozornicu. Snažan glas i grubi tonovi i te kako dopiru do publike.

Ben Caplan je multiinstrumentalista inspirisan jevrejskom i istočnoevropskom muzikom. I verujemo da je Jazz kantina Lisabon (Kombank Dvorana) idealna za njegov istovremeno avanturistički i senzualni duh. Obeležite 4. decembar 2021. godine u vašim kalendarima jer svaki njegov nastup isijava originalnošću i zanimljivim repertoarom.

Ben Caplan je počeo da komponuje već sa 13 godina, a šest godina kasnije njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom. Beskrajno uporan, uspeo je da održi više od 1000 koncerata i kroz njih da promoviše svoj prvenac In the Time of the Great Remembering. U svojim pesmama govori o teškim temama, pitanjima o kojima se vešto ćuti, ali se o njima intenzivno misli: gubitak, bol, ljubav, religija. Svoje umeće preneo je i u druge sfere komponujući za pozorišne mjuzikle. Uspešno održava koncerte širom sveta na kojima se smenjuju zvukovi harmonike, klarineta, saksofona, orgulja, pa čak i bendža.

Cena ulaznice je jedinstvena i iznosi 1000 dinara. Možete je nabaviti na nekoliko mesta – na blagajni Kombank dvorane, na svim prodajnim mestima servisa Tickets.rs ili putem njihovog zvaničnog sajta. Budite brzi jer je ovo odlična prilika da uživo ispratite kvalitetan, ali i neobičan zvuk.

Verujemo da će Ben Caplan u vašem kulturnom repertoaru predstavljati pravo osveženje.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap