Beer Fest 2019 Beograd | Muzički program | Repertoar.rs
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Beogradska Kulturna Mreža

Belgrade Beer Fest 2019

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Novu satnicu ovogodišnjeg programa možete pogledati u Galeriji.


Desetine izvođača će nastupiti na 4 različite bine kako bi zadovoljili raznovrsne muzičke ukuse posetilaca Beer Fest 2019.


Od 15. do 19. avgusta održaće se 17. Beer Fest, omiljeni festival Beograđana. Festival dobrog piva i dobre muzike će se i ove godine odigrati na Ušću, a organizatori ga najavljuju navodeći impozantne brojke. Na 4 bine, tokom 5 dana festivala nastupiće više od 120 izvođača! Kao i svakog prethodnog leta očekuje nas šarenolik i zanimljiv muzički program.

Za ovogodišnji Beer Fest, pored domaćih i regionalnih zvezda, posebno se najavljuju nastup američkog rep sastava Crazy Town X. Od domaćih izvođača pivopije će zabavljati redovni gosti festivala Kerber, Orthodox Celts, Yu Grupa, Električni Orgazam i Van Gogh, za koje je rezervisana centralna bina, tj. Main Stage. Pored nabrojanih rok sastava i pomenutih gostiju iz inostranstva, na njoj će nastupiti i Rock Opera koja će otvoriti festival kao i Marko Louis, Eyesburn, Bjesovi, Atheist Rap i mnogi drugi. Što se tiče gostiju iz regiona, Main Stage je takođe dobro popunjen, nastupiće Majke, Brkovi, Vojko V, Magnifico, Bombaj Štampa, Elemental i drugi, dok će čast da zatvori festival imati čuveno Atomsko Sklonište.

Beer Fest 2019 je prvi koji će sadržati program na četiri bine. Pored glavne, posetioci su u prilici da izaberu i Alterantive Stage, Groove Stage i Bunt Stage.  Na njima će se naći još mnogo zanimljivih imena sa naše muzičke scene, zato vas savetujemo da pogledate kompletan muzički program ili pregledate našu galeriju.

Beer Fest se u našem glavnom gradu održava od 2003. godine, a posle prvih 5 održanih na Kalemegdanu premešten je na trenutnu lokaciju. Tokom godina, festival piva je prerastao u turistički izuzetno značajan događaj. Vremenom, akcenat je sa piva velikim delom prešao na kvalitetnu muziku, uz to slobodan ulaz je doprineo ogromnom broju posetilaca iz godine u godinu.

Dođite ovog avgusta na Beer Fest 2019, sigurni smo da će svako imati priliku da zadovolji svoj pivopijski i muzički ukus.

 

 
Četvrtak | Beer Fest 2019 (belgradebeerfest.com)
Petak | Beer Fest 2019 (belgradebeerfest.com)
Subota | Beer Fest 2019 (belgradebeerfest.com)
Nedelja | Beer Fest 2019 (belgradebeerfest.com)
Pondeljak | Beer Fest 2019 (belgradebeerfest.com)
Bunt Stage | Beer Fest 2019 (belgradebeerfest.com)
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap