Predstava: Balon | Teatar Vuk | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Mate Matišić

Balon

Režija: Monika Romić


Tragikomedija koja nas upoznaje sa glumačkim životom.


Teatar Vuk kao višedecenijska ustanova kulutre, Beograđanima nudi širok spektar zanimljivih pozorišnih komada. Među takvima je i predstava Balon, koja se izvodi na sceni Kult ovog prestoničkog pozorišta. U predstavi ispunjenoj dobrim humorom, gledaoci će videti u kakve neverovatne situacije mogu doći glumci na svojim radnim zadacima, ali i izvan njih.

Sve počinje jednog jutra u kojem će novi komšija zamoliti omiljenog glumca svoje supruge da zameni njenog psihoterapeuta, kako bi je oraspoložio i pomogao da zaboravi na životne probleme. Nakon nevoljnog pristanka, glumac će stvoriti predstavu sa uzbudljivom pričom i neverovatnim likovima za samo jednog gledaoca – ženu sa balonom u ruci.

Predstava ‘Balon’ se izdvaja po minimalističkoj scenografiji i maestralnim transformacijama glumaca koji igraju nekoliko uloga, prelazeći u nove likove unutar velikog putničkog kofera. Te uloge su izneli Siniša Ubović, Miljan Prljeta, Vasilija Kozić i Monika Romić koja je i reditelj predstave.

‘Balon’ je tragikomedija sa dve glavne teme – priča o glumcu i njegovom identitetu i priča o prihvatanju porodične tragedije. Ova humoristična drama odvešće publiku na jedno neobično, duhovito i vrlo zanimljivo putovanje koje proleti tokom sat i 20 minuta trajanja predstave.

Cena ulaznice je 1000 i 1200 dinara, možete je nabaviti na biletarnici u Bulevaru kralja Aleksandra ili na zvaničnoj stranici Teatra Vuk. Klikom na baner ispod teksta možete saznati detaljnije informacije.

Pođite i vi u ovu zanimljivu avantaru i podelite utiske sa nama.

 
Balon (teatarvuk.rs)
Balon (teatarvuk.rs)
Balon (teatarvuk.rs)
Balon (teatarvuk.rs)
Balon (teatarvuk.rs)
Balon (teatarvuk.rs)
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap