Avantura u džungli (Jungle Cruise) - 2021 | Film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Jungle Cruise

Avantura u džungli

Režija: Haume Kolet-Sera


Pred nama je još jedna avantura iz Diznijevog carstva.


Mnogima je nedosanjani san poseta čuvenom Diznilendu. Čak ni odrastanje ne može garantovati nestajanje te želje, naprotiv, možda je i pojača. Dugačak je spisak likova i priča koji su svoju popularnost sa ekrana ili filmskog platna preneli i uvećali kao deo najpoznatijeg parka na svetu. Vremenom počeo je da se događa i obrnuti redosled.

Pojedini delovi parka su zavredili pažnju i njihova do tada nepoznata priča je dobila i filmski život. Najpoznatiji takav primer je najuspešnija Diznijeva franšiza Pirati s Kariba. Ove godine u bioskopima će se naći novi primer, film Avantura u džungli. Uzbudljivo krstarenje Amazonom je pred gledaocima.

Kapetanu malog broda Frenku Volfu mirne planove poremetiće istraživačica Lili Hafton. Uspeće da ga nagovori da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje ima veliku moć isceljivanja, ali se može i okrenuti protiv dobra ukoliko dospe u ruke pogrešnih ljudi. Tokom avanture doći će u neprijateljski nastrojeno okruženje u kojem „svako hoće i može da ih ubije“.

Glavni glumački tandem čine Dvejn Džonson (Dwayne Johnson) i Emili Blant (Emily Blunt), a između ostalih podršku im pružaju Edgar Ramirez, Džesi Plemons i Džek Vajthol. Za režiju je zadužen Španac Haume Kolet-Sera koji se do sada predststavio kao stvaralac dobrih triler i horor filmova.

Film ‘Avantura u džungli’ je na repertoaru domaćih bioskopa od 29. jula. Verujemo da će ljubitelji dobrih avantura požuriti da odgledaju ostvarenje čija je premijera dugo odlagana.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap