Arsenal fest 2023 | 28. jun - 1. jul | Repertoar festivala
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Knežev arsenal, Kragujevac

Arsenal fest 2023


Šta vam je prva asocijacija kad spomenemo Kragujevac? Nama – tradicionalni Arsenal fest!


Zašto volimo leto u Srbiji? Upravo zbog činjenice da su takvi dani obojeni fantastičnim kulturnim dešavanjima, a na nama je težak izbor da izaberemo najzanimljiviji. Sigurni smo da će mnogi izdvojiti Arsenal fest 2023 – epicentar kvalitetne muzike i to u srcu Srbije. 

Festival, koji će ove godine pod sloganom „Arsenal fest – Novi svet“ trajati četiri dana, na tri bine (Main Stage, Explosive Stage i Garden Stage) okupiće neverovatna imena iz muzičkog sveta. Slušaćemo najkvalitetniju svetsku, regionalnu i domaću muziku iz svih žanrova.

Line up je fantastičan i uključuje imena kao što su: Buč Kesidi, Kanda Kodža i Nebojša, Sajsi MC, Dubioza Kolektiv, Beogradski sindikat, SMAK, Bojana Vunturišević, Marko Louis, Vlatko Stefanovski i druga, podjednako kvalitetna u muzičkoj orbiti.

Kao posebna poslastica za poslednji dan, subotu, ostavljen je nastup hrvatske zvezde pop muzike – Gibonni-ja, a u petak se možete prepustiti talentu našeg violinskog virtuoza – Nemanje Radulovića.
Kompletan spisak učesnika možete pogledati u galeriji iznad teksta.

Po ugledu na najveće svetske festivale, Arsenal fest 2023 uvodi i beskontaktno plaćanje hrane i pića kako bi se posetiocima olakšalo uživanje u festivalskim programima, a pored toga jedna od novina jeste i formiranje dve velike VIP zone sa različitim sadržajem. 

Jedna od zanimljivosti je da je prošle godine Arsenal fest oborio rekorde posećenosti, pri čemu se isto predviđa i ovog puta, s obzirom na do sada najbolju pretprodaju u istoriji ovog dešavanja.

Cene ulaznica su kategorisane u nekoliko grupa u zavisnosti od toga da li želite dnevnu, kamp ilil grupnu ulaznicu. Stoga, iznosi se kreću od 1500, 2300, 5000, 5500 i 14000 dinara. Možete ih kroz nekoliko klikova nabaviti putem zvaničnog sajta Tickets servisa ili na nekoliko prodajnih mesta u samom Kragujevcu.

Festival će se tradicionalno održati u prostoru stare vojne fabrike u Kragujevcu – Kneževom Arsenalu koji se nalazi u samom centru grada. Arsenal fest 2023 će trajati od 28. juna do 1. jula.

Uzbuđenje je veliko jer smo sigurni da ćemo prisustvovati najboljem provodu koji je tradicionalno rezervisan za kraj juna. Kragujevački muzički tobogan je sjajan razlog da svoje leto započnete na najbolji mogući način.

 

Arsenal Fest 2023 program

Prepoučujemo

13

mart

Prepoučujemo

16

septembar

Prepoučujemo

21

septembar

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap