Arsenal Fest 2021 | Festivali u Srbiji | Konceti | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Kragujevac

Arsenal Fest 2021

Snažno uz muziku


Kragujevački festival se vraća u velikom stilu.


Sa nestrpljenjem očekujemo, sada već, tradicionalne događaje koji svake godine svoj program dovode do savršenstva. Publika navikavši na kontinuirani kvalitet jednako se raduje letnjim dešavanjima. Među njima je i Arsenal Fest 2021 koji će se ove godine održati od 24. do 26. juna u Kragujevcu.

Prošle godine festival nije održan na tradicionalan način, već samo u onlajn izdanju. Organizatori su se zato potrudili da ovog juna nadoknade propušteno. Ovaj muzički festival deceniju unazad privlači ne samo goste iz naše zemlje i regiona, već i ljubitelje dobrog zvuka iz ostatka Evrope i sveta.

Otvoren prostor u sklopu istorijskog ‘Kneževog arsenala’, odnosno fabrike municije iz 19. veka na kojem se okupljaju neka od najvećih muzičkih imena posebno mami posetioce. Zastavina bašta u kojoj je kreiran ‘Garden stage’, zatim zgrada Čaurnice u sklopu koje se nalazi ‘Explosive DJ Stage’ i ‘Main Stage’ su prepoznatljive lokacije manifestacije Arsenal Fest.

Impoznatna je lista izvođača za ovogodišnje izdanje festivala čiji je slogan ‘Snažno uz muziku’. Pošto su koncertni prostori tek nedavno počeli stidljivo da se otvaraju, nije bilo moguće dogovoriti dolazak većeg broja muzičkih zvezda iz inostranstva. Ipak, brojni domaći i regionalni umetnici spremno čekaju publiku željnu ovakvih događaja.

Riblja čorba, Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Hladno Pivo, Bjesovi, Nikola Pejaković Kolja, Orthodox Celts, Osvajači i Dubioza Kolektiv su samo deo repertoara. Inostrani deo repertoara predstavlja će Australijanac Dub FX i švedski gitarista Ingvi Malmsten (Yngwie Malmsteen).

Kompletnu satnicu nastupa možete pronaći u galeriji.

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od toga da li kupujete ceo paket ili samo jednodnevnu kartu. U prvom slučaju, paket ulaznica za sva tri dana iznosi 3000 dinara, dok jejednodnevna ulaznica 1500 dinara. Njih možete nabaviti posredstvo Tickets.rs servisa. U svakom momentu možete proveriti dostupnost karata za određeni dan ili željenog izvođača.

Čiji nastup nestrpljivo iščekujete, a koji ste dugo priželjkivali da pogledate? Svima nam je potreban kvalitetan muzički povratak u festivalski život, a Arsenal Fest 2021 je odlična prilika za to.

 

 
Arsenal Fest 2021 (arsenalfest.rs)

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

21

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap