Arsenal Fest 09 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Knežev Arsenal - Kragujevac

Arsenal Fest 09


Kragujevac će i ovog juna biti epicentar muzičkog spektakla, a imena izvođača su dovoljan razlog za prisustvo na ovom događaju.


Navikli smo da dobre stvari ne treba menjati, a sa ovom činjenicom se slažu i organizatori, kao i posetioci jednog od najvećih festivala u Srbiji, i to u Kragujevcu ­– Arsenal Festa koji će se održati ovog leta od 19. do 22. juna. Prepoznatljiv po frazi da je srce Šumadije, Kragujevac je isto tako primamljiva destinacija zbog izuzetno zanimljivog događaja na teritoriji Srbije.

Arsenal Fest je poseban zbog krajnje neobičnog spoja kvalitetnih umetnika ne samo iz Srbije, već iz bivše Jugoslavije, Evrope i ostalih kontinenata. Štaviše, nekoliko godina unazad takozvani ‘Knežev arsenal’ (po kojem je, između ostalog, festival dobio ime) nije bio toliko poznat široj javnosti. Zbog sve veće popularnosti, posećenosti, a i količine pozitivnih komentara, ovaj prostor je krajem svakog juna mesto nesvakidašnjih muzičkih susreta.

Ove godine, tokom četiri festivalska dana, svi ljubitelji će biti u prilici da na četiri autentične bine poslušaju i pogledaju nastupe 44 izvođača. Main Stage, centar najvećeg broja nastupa, smešten je u otvorenoj, posebno dizajniranoj fabrici municije iz 19. veka; Garden Stage kao što sam naziv implicira smešten je u prostranom zelenilu ‘Zastavine bašte’. Pored ove dve bine, Arsenal Fest se može pohvaliti i impresivnim Explosive DJ Stage-om smeštenom u starom kompleksu ‘Čaurnice’ kao i Demoliation Stage-om na kojem mlade nade novih muzičkih pravaca predstavljaju svoje debitantnske albume.

Spisak izvođača ovogodišnjeg Arsenala je krajnje impresivan. Da li ste više za Partibrejkerse, Gobline ili Hladno Pivo? Vlatko Stefanovski, će takođe, svoje umeće na gitari prikazati 20. juna na Main Stage-u. Dr Nele Karajlić i Atomsko sklonište su tu da podignu atmosferu, a lepa vest je ta, da će beskrajno zabavan Mile Kekin Arsenal Fest učiniti nezaboravnim.

Cena ulaznice za jedno festivalsko veče iznosi 1000 dinara, dok za sve četiri večeri iznosi 2300 dinara. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Ticketvision, kao i na odabranim lokacijama u Kragujevcu.

 

Šta čekate, da li ste već odabrali veče za predstojeći Arsenal Fest?

 

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap