Ara Malikian | BelExpo centar | Koncert 22.12.2021.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
 • Ovaj događaj je prošao.
Royal Garage World Tour

Ara Malikian

OTKAZANO


Specifični umetnik će 2021. godine konačno posetiti srpsku prestonicu.


Neki umetnici postaju planetarno popularni onog momenta kada se njihov talenat pročuje na neverovatan način. Bez obzira na to, oni su i dalje jedinstveni i omiljeni baš zbog toga što su spoj nekoliko faktora: talenta, harizme, porekla, srdačnosti, odnosa prema publici.

Ara Malikian je definitivno ime koje se ne zaboravlja. U okviru svoje svetske turneje na kojoj su se našli veliki gradovi poput Njujorka, Pariza, Hong Konga, Lime, Moskve, Londona i drugih, srpska prestonica je upisana na svečanu Arijevu listu. On će zajedno sa svojim orkestrom, 22. decembra u Belexpo centru pokazati beogradskoj publici zbog čega ga nazivaju Paganinijem u odelu Džimija Hendriksa.

Toliko je virtuoza na violinama kojima se iskreno divimo, ali samo je jedan Ara Malikian. Rođen je u Libiji, ali su mu roditelji jermenskog porekla. Od malih nogu je pokazao veliko interesovanje za umetnost, pogotovo za muziku. Spremnost najbližih da ulažu u njegovo muzičko obrazovanje se pokazala tačnom jer je već sa 14 godina pozvan da studira na prestižnom Univerzitetu u Hanoveru, čime je postao najmlađi učenik ove visokoškolske ustanove. Učio je od najboljih u Londonu, a ubrzo je shvatio da će njegova muzika postati prepoznatljiva ako svoje libansko-jermenske korene populariše na neobičan način. Argentinski tango, španski flamenko, arapske i jevrejske note, kao i romska muzika su nešto što je deo njegovog autentičnog repertoara.

Njegovi koncerti su interaktivni jer obrađuje muziku iz filmskih blokbastera u kojima je i sam učestvovao, a nagrade i specijalna priznanja su nešto što mu dodatno daje vetar u leđa da stvara za druge koji će uživati u takvim kompozicijama. Cene ulaznicaiznose 2000, 2800, 3900 i 4600 dinara. Koncert će iste večeri biti održan u dva termina.

Ovog puta koncert je pomeren za 22. decembar u Belexpo centru. Sve ulaznice bilo da su kupljene za termin od 19 ili 21 čas u za koncert u Kombank dvorani važiće i u novom terminu od 20 časova, ali ovog puta u Belexpo centru.

Ara Malikian je definitivno jedan od onih za čije koncerte vredi izdvojiti energiju i veče za uživanje. Umetnik koji je pomerio granice će uskoro nastupiti i u našoj prestonici, a slušati takvog muzičara sigurno predstavlja veliko zadovoljstvo.

Prepoučujemo

14

jun

Prepoučujemo

15

oktobar

Prepoučujemo

20

oktobar

  Prijavi se na newsletter

  17 mišljenja o “Ara Malikian

  1. Cuvam karte jos od pocetka. NE ODUSTAJEM. Jedva cekam. vakcinisala se+maska, i nek ide zivot… Trebaju mi lepi momenti koji cine svrhu postojanja.
   Pozdrav Ari i njegovom timu. Verujemo u vas momci…
   Vidimo se ljudi.Pozdrav

  2. Ulaznice za 14.3.2020., nisam do sad potvrdila,na tel pozive i E- poštu, niko ne odgovara ni iz Muzik star-a,niti tickets.rs. , Molim za pomoć, ovaj koncert dugo i željno očekujemo, unapred hvala i pozdrav

   1. Nažalost, svi čekamo informacije od organizatora i distributera ulaznica. Pratite našu stranicu, trudićemo se da Vas blagovremeno obavestimo o mogućim promenama.

  Ostavi komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  © 2020 | Repertoar RS BlogSitemap