Apgrade Festival 2019 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Apgrade

Apgrade Festival 2019


Luka Beograd će ovog septembarskog leta ugostiti neka od najvećih imena elektronske muzike.


Kada bismo svako beogradsko leto pokušali da objasnimo zašto je toliko jedinstveno, odgovor bi glasio: ,,Upravo zbog muzičkih festivalaʼʼ. Svaki od njih je autentičan i na jednom mestu okuplja ljubitelje određene vrste muzičkog žanra. Tako je i u slučaju Apgrade festivala. Ovo dešavanje će u okviru svog četvorodnevnog repertoara okupiti izuzetno kvalitetne i prepoznatljive umetnike. Kako su organizatori Apgrade-a najavili, ovogodišnji line up biće nezaboravan. David August, DJ nemačkog porekla, odavno je postao zvučno ime i to među najboljima. Sa svojih nepunih 30 godina, uspeo je da izgradi zavidnu karijeru koja ga je dovela među najtraženije muzičare širom sveta. Pored njega, jedan od najpoznatijih DJ tandema, Tale of Us nastupiće sa posebno pripremljenim programom upravo za posetioce Luke Beograd. Turistička destinacija Ibica je postala atraktivnija u muzičkom smislu, zahvaljujući ovom dvojcu.

Laurent Garnier, Helena Hauff, Mathew Jonson će, takođe, svoja DJ umeća preneti na prestoničkim miksetama. Pored toga što je trajanje festivala produženo na četiri dana, u ovoj petoj godini održavanja, uvedene su novine – više bina, više muzičara, kompleksnost prostora (fantastična video i audio produkcija) kao i gosti iznenađenja čija imena organizatori čuvaju do pre samog početka.

Isto tako, većina posetilaca je bila oduševljena vešću da će se veliki broj domaćih zvezdi u DJ svetu pridružiti na Apgrade bini. Među njima i sjajna Tijana T, kao i Kristijan Molnar. Takođe, organizatori preporučuju da nikako ne propustite nastup američke zvezde Moodymann-a, koji će sa savršenom lakoćom kombinovati nekoliko stilova muzike, i to baš poslednje festivalske večeri – 15. septembra.

Kao i svake godine, dostupne su vam individualne i grupne ulaznice u zavisnosti od toga da li želite da se nađete u parteru ili posebnom VIP delu. Na svim blagajnama i onlajn prodavnicama Tickets.rs i Gigstix.com možete nabaviti kartu ili komplet istih za omiljene izvođače. Cene se kreću od 2.490 do 3.690 dinara (za sva četiri dana) i od 990 do 1.690 dinara (jednodnevna ulaznica).

Rezervišite svoje mesto za period od 12. do 15. septembra i prepustite se najboljim, modernim zvucima i doživljajima.

 
Apgrade Festival 2019 (apgrade.org)

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap