Knjiga: Anželik - Gijom Miso | Vulkan izdavaštvo | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
Gijom Muso

Anželik


Sve što nastane iz pera Gijoma Musoa je kvalitetna književnost.


Nekada davno postojao je jedan profesor ekonomije koji je strastveno obožavao književnost. Odnosno, pisanje i sve što je vezano za pisanu reč. Sada, par decenija kasnije, on je jedan od najuspešnijih savremenih francuskih književnika čiji su romani obišli ceo svet. Upravo će se svojim novim delom Anželik, Gijom Muso popeti na lestvicu najboljih autora novijeg veka.

Šta je toliko specifično za ovog pisca? Osim što je napisao preko 15 romana, od kojih je svaki u jednom momentu bio bestseler, svako njegovo štivo odiše posebnom mistikom koja je uvezana sa momentom natprirodnog i neizvesnog. Kako listate svaku sledeću stranicu, željno iščekujete razrešenje priče čiji kraj niste mogli ni da pretpostavite. Dovoljno je reći da su na Musoovo pisanje najviše uticali radovi Stivena Kinga i Alfreda Hičkoka.

 

„Postoji zbivanje čiji tok ne možemo zaustaviti. Ono se mora dogoditi, to se dogodi, bez obzira na sve naše pokušaje da to sprečimo.“, citat iz knjige Anželik

 

Upravo zbog svega ovoga, njegovi romani su do sada prodati u nekoliko miliona primeraka i prevedeni na čak 42 svetska jezika, a za sve romane su otkupljena i filmska prava. Sigurno većina vas pamti prvu objavljenu Zato što te volim koja je pobrala simpatije širom sveta. Sada se nijedna čitalačka sezona ne može zamisliti bez Musoovih romana.

Kada bismo vam u nekoliko rečenica saželi sinopsis najnovije knjige, rekli bismo da započinje čudnim spletom okolnosti. Policajac Matijas Tajfer se budi u bolničkoj sobi nakon što je doživeo srčani udar. Tokom buđenja, čuje neobičnu muziku i vidi da pored njega sedi nepoznata devojka. Luiza je studentkinja koja namenski svira violončelo za pacijente. U tom momentu, svesna njegovog zanimanja, moli Matijasa da joj pomogne i sazna više o nestanku njene majke, primabalerine Stele Petrenko.

Već sada ovaj knjiški raritet možete nabaviti u svim Vulkanovim knjižarama ili putem zvaničnih sajtova putem ceni od 999 dinara. Kao član Kluba čitalaca, takođe imate posebne pogodnosti prilikom same kupovine. 

Da li ste knjigu ‘Anželik’ već uvrstili u svoju čitalačku listu?

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap