Anna | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Anna

Anna

Režija i scenario: Lik Beson


Ženski heroji su uvek u modi. Ovaj film govori o njima.


Primetno je da već nekoliko godina unazad sve bolju promociju i pozitivnu reputaciju dobijaju ženski heroji. Pogotovo ako je reč o produkciji koja se ne vezuje striktno za američko tržište. Film ‘Anna’ je jedna od takvih ekranizacija. Početak trilera nagoveštava da se radi o dvočasovnoj akciji prepunoj obrta, drame i ljubavnih momenata. Dovoljno je reći da neke od glavnih uloga imaju legendarna Oskarovka Helen Miren (Helen Mirren) i ‘Peaky Blinders’ junak Kilijan Marfi (Cillian Murphy). Ulogu lepog tajnog špijuna Ane Poliatove ponela je Saša Lus (Sasha Luss), poznati supermodel i glumica ruskog porekla.

Ova dvadesetsedmogodišnja glumica je na velikom platnu stala rame uz rame sa nekim od najvećih imena svetske kinematografije. Luk Evans (Luke Evans) je pored Helen i Kilijana jedan od njih. Radnja filma je toliko neočekivana, dinamična i zanimljiva da ćete imati utisak da je 119 minuta prošlo kao tren. Ana svoju lepotu vidi kao blagoslov, pa na prekretnici života prihvata ponudu KGB službenika da u narednih 5 godina radi kao plaćeni ubica, nakon čega će biti slobodna. Kao i svaki tajni agent, gradi špijunski život u Francuskoj, ne sluteći da se u pozadini njene profesionalne karijere plete mreža tajni.

Kako funkcioniše onaj drugi, skriven svet tajnih službenika manje-više svi znamo, ali kako jedna žena živi sa tim svetom izgleda i zvuči mnogo složenije.

Pravac u bioskop na dvosatnu dozu špijunskih avantura!

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap