Angry Birds Film 2 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
The Angry Birds Movie 2

Angry Birds Film 2

Režija: Turop van Orman


‘Angry Birds’ je omiljena igrica mnogih mališana, ali i onih malo starijih, a dostigla je toliku popularnost da je dobila i svoju filmsku priču.


‘Angry Birds Film 2’ je animirani film koji prati dogodovštine svima dragih, šašavih životinja. Nastavak je filma Angry Birds Film (The Angry Birds Movie) iz 2016. godine.

U ovom delu, zakleti neprijatelji ptice i svinje doći će u neželjenu poziciju kada se pojavi nova opasnost za sve njih. Saznaće da postoji treće ostrvo na kojem se nalazi neko ko želi da ih uništi. Kako bi se izborili sa zajedničkim neprijateljem i spasili svoje domove, moraće da sklope primirje i prevaziđu sve nesuglasice. Možete pogoditi da zbog velikog rivaliteta to neće biti lako, ni za jedne ni za druge. Sve to dovodi do toga da, kao i u prvom filmu, dobijemo jednu animiranu komediju.

‘Angry Birds’ je video igrica koja je u prethodnoj deceniji ostvarila uspehe neverovatnih razmera. Prva verzija bila je za mobilne uređaje sa iOS operativnim sistemom i objavljena je 2009. godine, vremenom se raširila na sve moguće platforme. Igrica prati raznobojne ptičice koje pokušavaju da sačuvaju jaja od neprijateljski nastrojenih svinja. Do danas je objavljeno preko 20 novih verzija i smatra se jednom od najigranijih igrica svih vremena.

‘Angry Birds Film 2’ će u našim bioskopima biti prikazivan u dve verzije, originalnoj sa titlom i sinhronizovanoj na srpski jezik. U sinhornizovanom izdanju glasove glavnim likovima će između ostalih pozajmiti Boris Milivojević, Slobodan Tešić, Petar StrugarTamara Dragičević.

Ukoliko volite da se igrate sa ljutitim pticama i svinjama anti-herojima, ne propustite da pogledate ovo ostavarenje. Priliku za to imaćete od 22. avgusta, kada će ‘Angry Birds Film 2’ biti uvršten na repertoar bioskopa u Srbiji.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

28

mart

Prepoučujemo

15

april

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap