Ana Stanić | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Za 20, 30 nekih godina

Ana Stanić


“Ja zaboravljam na druge, s tobom stojim usred duge, ovaj grad je noćas probuđen za nas.“


Nekim koncertima se izistinski radujemo, iz prostog razloga što nas podsećaju na neka davna, lepa vremena. Ta vremena nas asociraju na bezbrižnost i potpunu slobodu. Ana Stanić i njen koncert pod simboličnim nazivom ‘Za 20, 30 nekih godina’ upravo govori o nostalgičnim danima i vremenima u kojima se cene prave vrednosti. Veliki koncert će se održati 24. oktobra u Centru za kulturu Vlada Divljan. Svojih fantastičnih 49 hitova predstaviće beogradskoj publici, pri čemu će ovaj koncert biti i te kako specifičan – izvodiće ga uz podršku simfonijskog orkestra Umetničkog društva Stanislav Binički. Kako sama Ana kaže, ovo će biti intimni, umetnički performans koji će verujemo ostati upečatljiv i nezaboravan.

Ana Stanić je domaća pop diva. I tu nema spora. U proteklih 20 godina svoje solo karijere izdala je sedam studijskih albuma, ali za njeno ime se vezuje reč svestranost. Malo ljudi je upoznato sa činjenicom da je Ana diplomirala filmsku i televizijsku produkciju na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti. Baš zbog velikog talenta, svoj doprinos je pružila u produciranju filma Srđana Golubovića ‘Apsolutnih sto’ koji je pokupio samo najbolje kritike. Njena solo karijera nakon zajedničke saradnje sa Srđanom iz grupe Moby Dick, započeta je singlom Molila sam anđele, a svi se sećamo spota sa belim krevetima na poljima koji govore o Aninom umešnom talentu za pevanje i stvaralaštvo uopšte. Pored svoje muzičke karijere, aktivna je i na poljima društveno-odgovornog ponašanja, predstavlja veliku podršku brojnim kolegama iz branše, a nedavno je i objavila novi spot za pesmu ‘Izgubljeno proleće’.

Cene ulaznica za koncert se kreću u zavisnosti od kategorija sedišta koje ste izabrali (1200, 1500, 2000 i 2500 dinara), a možete ih nabaviti online klikom na baner ispod teksta ili direktno na prodajnim mestima Tickets servisa.

U susret velikom koncertu Ane Stanić, predlažemo da se prisetite svih njenih hitova koji će krajem oktobra biti izvedeni u novom, muzičkom ruhu.

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap