37. Beogradski jazz festival | BJF 2021 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Jazz flame

37. Beogradski jazz festival


Festival koji je umetnost sam za sebe.


Uželeli smo one dobre stare atmosfere koja nas ponese na muzičkim događajima, pogotovo onim koji već dugo održavaju tradiciju, a samim tim i svoj kvalitetni kontinuitet. Štaviše, kako godine prolaze, na pijedestal sve više dolaze dešavanja kojima nije potrebna dodatna promocija, jer su sama po sebi brend. Jedno od takvih jeste i Beogradski jazz festival koji će se ove godine održati po 37. put. I čini se da je ovo tek početak jedne odlične muzičke zabave.

Pod univerzalnim sloganom „Džez plamen“ (Jazz Flame) ujedno će se obeležiti i pola veka od osnivanja ove manifestacije, tačnije od 1971. godine. Baš zbog ove činjenice, trajaće šest dana, a održaće se i dodatni koncert u Domu omladine, kao i gostovanje u Novom Sadu. Ovakvim sadržajem – publici i svim ljubiteljima ovog muzičkog pravca biće poklonjeno nedelju dana najkvalitetnijeg savremenog džeza koji će na jednom mestu okupiti najbolje ne samo iz Srbije, već iz celog sveta!

U svim salama Doma omladine Beograda i Kombank dvorane nastupiće čak 25 bendova sa preko 100 muzičara iz 18 zemalja sa 3 kontinenta uz predstavljanje najtalentovanijih mladih muzičara sa srpske džez scene. ‘Beogradski jazz festival’ će svojim talentom obojiti i Marija Šnajder, koja je već 25 godina najuvaženiji kompozitor orkestarskog džeza. Njoj će se pridružiti i Aziza Mustafazade, Markus Štokhauzen, Buge Veseltoft, RYMDEN Grupa, Subway Jazz Orchestra i mnogi drugi.

Ono što je novina za ovu godinu jeste prodaja ograničenog broja vaučera za komplete ulaznica. Aktuelna cena vaučera iznosi 4500 dinara i obuhvata sve koncerte u glavnom programu festivala (13 koncerata). Možete ih kupiti na Tickets blagajni u Domu omladine Beograda ili na svim lokacijama u okviru ove prodajne mreže. 

Da li ste već organizovali svoje slobodno vreme i odlučili kojem koncertu ćete prisustvovati? Sigurno smo da su vam ovakva dešavanja nedostajala, pogotovo ona koja odišu neupitnim kvalitetom i proverenom tradicijom kao ‘Beogradski jazz festival’.

 

 
Prepoučujemo

18

jun

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap