2Cellos, Beograd 23.5.2022. | Štark Arena | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
World tour

2Cellos


Poslednja prilika da uživo poslušate neverovatan muzički dvojac!


Umetnost i neprikosnoveni talenat je nešto što se stavlja u kontekst sa delom planetarno popularnog dua, Luke Šulića i Stjepana Hausera koji čine svima poznati 2Cellos. U toku je njihova oproštajna turneja u sklopu koje će 23. maja održati koncert u Štark areni. Beograd ih je ranijih godina ugošćavao na različitim lokacijama, a sada se vraćaju u najveću halu kako bi poslednji put predstavili svoje vrhunsko umeće.

 

„Ova turneja je vrhunac svega što smo postigli kao 2CELLOS. Ovo će biti naši najveći koncerti, koje sviramo pred najviše publike. Zajedno smo se popeli na planinu i dostigli vrhunac onoga što možemo zajedno. Sve što smo dosad naučili zajedničkim sviranjem, utkaćemo u ove datume. Biće intenzivni, biće snažni, biće dirljivi, biće emotivni. Uložićemo sve u njih – a onda možemo ostaviti 2CELLOS na miru.“

 

Pre više od deset godina, tačnije 2011. godine, postali su najpoznatiji violončelisti svirajući obrade neke od najvećih savremenih i tradicionalnih pesama rok, pop, džez muzike, a svima su prepoznatljive njihove obrade tema iz igranih serija i filmova. U visine ih je vinula obrada pesme Smooth Criminal i od tada su njihovi snimci pregledani više od milijardu puta.

2Cellos iza sebe ima šest studijskih albuma, a sarađivali su sa brojnim svetskim zvezdama, kao što su Elton Džon, Andrea Bočeli i Stiven Tajler. Luka Šulić i Stjepan Hauser se zajedno nastupali širom sveta, dočekani su i u kultnim dvoranama kao što su Sidnejska opera i Royal Albert Hall u Londonu. Do sada je ih na koncertima gledalo i slušalo oko milion posetilaca.

Cene ulaznica za koncert 2Cellos u Beogradu se kreću u rasponu do 1900 do 29500 dinara. Možete ih kupiti na blagajni Štark arene kao i posredstvom Tickes servisa. Za više informacija kliknite na baner ispod teksta.

Ne propustite jedintstevnu priliku da uživate u magičnoj muzici dvojice virtouza.

 

 

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap