21 Most | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
21 Bridges

21 Most

Režija: Brajan Kirk


Pred ljubiteljima trilera je nova poslalstica.


Film 21 Most je holivudski, akcioni triler premijerno prikazan u novembru 2019. godine. Radnja filma je smešten na famozni Menhetn koji će se posle masovnog ubistva pretvoriti u izolovano ostrvo.

Tokom oružane pljačke usled nepredviđenih okolnosti, pljačkaši će usmrtiti osam njujorških policajaca i krenuti u bekstvo. Za slučaj biva zadužen detektiv kojeg teret prošlosti obavezuje da svakog ubicu policajca privede pravdi. Naime, detektiv Andre Dejvis je kao dete ostao bez oca koji je, takođe, izgubio život služeći policiji Njujorka.

Znajući da je u vremenskom tesnacu i da mora pronaći počinioce zločinca u prvih nekoliko sati, odlučiće se za nesvakidašnji potez. Zatvoriće sve izlaze sa ostrva! To uključuje 21 most, nekoliko tunela, rečne prilaze kao i kontrolisanje metro sistema. Menhetn će postati ostrvo kojeg je nemoguće napustiti, a napetost će rasti iz minuta u minut.

Glavna uloga je pripala zvezdi filmova Crni Panter (Black Panther) i Osvetnici (Avengers), mladom Čedviku Bozmanu (Chadwick Boseman). Pored njega uloge tumače i Džej Kej Simons (J. K. Simmons), Sijena Miler (Sienna Miller), Kit Dejvid (Keith David) i drugi. Rediteljska uloga je pripala Brajanu Kirku koji je režirao i nekoliko epizoda popularne ‘Igre prestola’.

Film ’21 Most’ na bioskopski repertoar stiže 5. marta. Pred vama je ostvarenje koje naogveštava 99 zanimljivih minuta ispred bioskopskog platna. Podelite sa nama da li su očekivanja opravdana.

 

Prepoučujemo

13

jul

Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

27

jun

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap