Ničim izazvan - koncert | MTS dvorana, 6. april | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Ovde priča počinje

Ničim izazvan


Novi beogradski koncert popularnog sastava.


Za koje domaće izvođače smatrate da su svojim opusom zaslužili da se njihova muzika svrsta u vrhunsku? Malo je onih koji su i posle decenije na istom nivou popularni, čak i više. Bend Ničim izazvan je postao prijatno iznenađenje na domaćoj sceni kada su 2011. godine u Vrbasu odlučili da svoje kompozicije predstave onima koji će u njima uživati.

Grupa Ničim izazvan je osnovana od strane Borisa Bakalova koji je ujedno jedan od glavnih vokala i gitarista i Bojana Gluvajića, zaduženog za stvaranje nota na električnoj gitari. Do današnjeg dana, postali su jedan od omiljenih bendova na domaćoj i regionalnoj sceni. Kombinacijom tanga, valcera, roka i fanka osvojili su srca svih generacija.

Opuštena i laka muzika upotpunjena je stihovima koji su nezaboravni, a jedna od popularnih pesama jeste i O tebi sa nezaboravnim spotom. Takođe, njoj se pridružuju pesme Trideset, Tužne devojke, Glas, Živeti u prošlosti, Aurora, sa istoimenog albuma izdatog 2018. godine. Učestvovali su na velikom broju tematskih festivala, a veliku podršku im pružaju i njihove kolege na ostalim pratećim instrumentima.

„Ali ona se boji da ima trideset, ona ne želi da ima trideset, a ne zna da je Bog nekima dao dar da budu mladi zauvek.“

Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija u zavisnosti od zone koju odaberete. Odnosno, koštaju 1800 dinara (za zonu 3), 2400 dinara (za zonu 2), 2900 dinara (zona 1, lože i gold zona). Svoje ulaznice možete kupiti direktno na blagajni MTS dvorane svakog dana ili posredstvom Tickets.rs servisa.

Da li ste već upoznali repertoar ovog benda koji za koncert 6. aprila u MTS dvorani najavljuje posebna iznenađenja za svoju publiku? Uvereni smo da ćete uživati u predstojećem muzičkom spektaklu, jer se momci iz sastava Ničim izazvan uveliko spremaju da svoju publiku obore sa nogu.

 

Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

18

april

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap