Beogradska filharmonija, sezona 22/23 | Repertoar koncerata
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Na dobrom putu

Beogradska filharmonija, sezona 22/23


Naš omiljeni beogradski orkestar i ove sezone dominira!


Možda nismo stručnjaci za prirodne ili pojedine društvene nauke, ali znamo da je Beogradska filharmonija definitivno „kriva“ za erupciju endorfina i slađi život koji nas iznenađuje na svakom koraku. Novom sezonom Na dobrom putu, zaključno sa poslednjim koncertom početkom juna 2023. godine, imaćete mnogo prilika da uživate u muzičkim poslasticama koji su vam spremili.

Zajednički ćemo se složiti u jednom – filharmonija je mnogo više od orkestra. I Zadužbina Ilije Kolarca je mnogo više od čuvene institucije kulture.

Ona je čuvar nekih davno zaboravljenih vrednosti i osećaja koji nas vezuju čim kročimo u njene hodnike. Velika sala je dom za preko 100 muzičara koji za svaki performans ulažu svu svoju snagu i talenat kako bi preneli delić magije publici koja poštuje njihovo delo. Počevši od velikog Stevana Hristića koji je u predratnim godinama osnovao Beogradsku filharmoniju, pa sve do današnjeg orkestra koji je napravio izvanredan koncert na otvorenom pred više od 25.000 ljudi, ova grupa umetnika je postala institucija za sebe.

Pa tako i sa novom sezonom, kojom se otkrivaju putevi do nama omiljenih destinacija – Londona, Pariza, Moskve, Havane, Pekinga, Njujorka, pa čak i Buenos Ajresa. Polazno stajalište je u Beogradu, a krajnja destinacija iznenađenje. I to je ono što naš klasični orkestar čini jednim od najboljim na svetu – muzičke sezone koje su iz godine u godinu sve kreativnije. Detaljne informacije o koncertnoj sezoni 22/23 možete dobiti klikom na link:

Beogradska filharmonija, sezona 22/23

Pojedinačnu ili grupnu kartu možete u nekoliko klikova kupiti putem zvaničnog sajta ili odlaskom do biletarnice Beogradske filharmonije, na Studentskom trgu 11, radnim danima od 10 do 20 časova i subotom od 10 do 14 časova. Cene ulaznica se kreću u nekoliko kategorija, od 1000 do 30000 dinara u zavisnosti od vrste i da li ste stari ili novi pretplatnik.

Da li ste se već opremili rasporedom njihovih koncerata? Uvereni smo da su njihovi performansi muzika za uši, jer sa razlogom godinama unazad važe za jedan od najpoštovanijih umetničkih entiteta, ne samo u zemlji, već i u regionu.

 

 
Prepoučujemo

01

novembar

Prepoučujemo

17

maj

Prepoučujemo

09

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap