Laguna i Delfi sajam knjiga | Knjige
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.
Sajamski dani

Laguna i Delfi sajam knjiga


Jesen je uvek u znaku knjiga.


I to kakva jesen! Iako je ova godina nekako sve nas usporila i još više nas naterala da cenimo male stvari u životu, ipak nas nije usporila po pitanju čitanja izvanredne literature. Verujemo da ste tokom cele ove godine imali više vremena da se posvetite vašoj omiljenoj čitalačkoj aktivnosti i pritom uživate u sjajnim naslovima. Održavanje ovakve tradicije je lako ukoliko uz sebe imate izdavače koji se konstantno trude da vas svojim štivom nasmeju i oraspolože.

Laguna je jedan od njih. Sve ljubitelje njihove literature su obradovali informacijom da će u periodu od 15. oktobra do 1. novembra održati Laguna i Delfi sajam knjiga u svim njihovim knjižara širom Srbije i regionu, kao i putem zvaničnih sajtova (www.laguna.rs i www.delfi.rs) 

Izbor je veliki, zar ne? Zato je ovaj izdavački tandem omogućio svim ljubiteljima pisanog sadržaja dovoljno vremena da uživaju u ovoj manifestaciji. Osim knjiga, Lagunin klub čitalaca je najavio i veliki broj druženja sa omiljenim autorima, naravno u skladu sa propisanim zahtevima zbog zdravstvene situacije. Pored toga, biće organizovano i potpisivanje knjiga, kao i prezentacija romana koji su izazvali veliku pažnju, kao i tražnju od strane svih čitalaca.

Za najmlađe je takođe spremljena posebna ponuda koja obuhvata veliki broj domaćih i inostranih izdanja, uključujući priče za decu, romane, bojanke i sav sadržaj koji je prilagođen njihovom uzrastu i razumevanju lepote čitanja. Kako bi se što bolje nadoknadio “sajamski ulov“ Laguna je spremila fantastične popuste i pogodnosti kako bi vam što lakše olakšala kupovinu, kako u njihovim knjižarama, tako i iz udobnosti vaše fotelje. 

Ono što posebno izdvajaju iz svoje ponude, a zapravo su najtraženiji romani, jesu i najnovije ostvarenje Ju Nesbea, autora serijalala knjiga o detektivu Hariju Huleu pod nazivom Nebesko kraljevstvo, zatim knjiga Neki drugi život Jelene Bačić-Alimpić koja već godinama unazad piše najtoplije ljudske priče, a za sve ljubitelje knjige i filma P.S. Volim te, Sesilija Ahern je spremila nastavak pod nazivom Postskriptum koji govori o Holinom životu sedam godina nakon tužnog događaja.

Koji Lagunin novitet nameravate da kupite?

 
Prepoučujemo

05

decembar

Prepoučujemo

17

avgust

Prepoučujemo

25

jul

    Prijavi se na newsletter

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap