Događaji u Beogradu - Kalendar dešavanja
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Događaji

Svi događaji za Vrat od stakla

« Svi Događaji

jun 2024

Vrat od stakla

01.06.2024.

Vrat od stakla je predstava koja navodi na smejanje, plakanje i oduševljenje. Kvalitetne predstave će uvek imati svoje gledaoce. Pogotovo ako u njima glume velika imena, a srpska umetnost se ...

20.00 - 22.00 JDP

0 komentara o “Vrat od stakla

  1. Sinoć sam odgledao predstavu i moram nazalost da kazem da je ovo jedna od najgorih predstava koju sam gledao u poslednjih 10 god.
    Scenario ispod proseka, zasnovan na porodicnoj targediji socijalne neuklopivosti, repovima iz prošlosti, političkom nasledju i poremećenim porodičnim odnosima. I više nego tanka i naivna priča sa odličnim glumcima koji su se u nikakvom scenariju trudili da izvuku predstavu, što je bilo nemoguće. Glumci individualno jesu pokazali svoj vrhunski kvalitet, ali što se tiče teksta realno nisu ni imali šta da odglume kako bi gledaocima probudili zainteresovanost.
    Potpuno medijski naduvana predstava (zbog glumačke podele), vrhunski spin za gubljenje 2 sata. Mislim da je ovo najgora predstava koju sam gledao u poslednjih 10 god (a odgledao sam ih poprilično), ocena 3/10, ne preporučujem je nikome!

  2. Predstava je izuzetna i definitivno nije za svakoga i sve generacije. Ne može se u celosti shvatiti i ispratiti ukoliko gledalac nema iskustvo ili bar pojam o društvenim dešavanjima od 70-tih pa sve do današnjih dana. U dva sata jasno objašnjeno zašto i kako smo postali nemoćni za…. sve. Glumačka postava izuzetna. Gluma izvanredna. Nije slučajno svako igranje rasprodato do poslednjeg mesta i što se do karata teško dolazi.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap