Dejan Cukić & Spori ritam | Bitefartcafe Summer Stage
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Bitefartcafe Summer Stage

Dejan Cukić & Spori ritam


Naš pop čarobnjak sprema letnje osveženje!


Leto nije leto, ako se u njemu ne uživa u potpunosti. Pogotovo u muzičkom smislu. Kada nastupi vrela letnja noć, uvek u pravi momenat nastupi prigodno osveženje. U našem slučaju to je nastup Dejana Cukića i njegovog benda Spori ritam, zakazan za 12. avgust na Malom Kalemegdanu. 

Ovaj sjajni, uvek harizmatični i veseli momak iza sebe ima fantastičnu karijeru. Za svoje detinjstvo kaže da ga je oblikovalo jer je bio “čaura stidljivog dečaka sa naočarima i violinom, iz koje se tek u pubertetu izlegao veseljak i galamdžija koga poznajete“.

 

„Kako je divan dan kako brzo se sve zaboravlja, bar da je ružan san ne bi ova sveća gorela.“

 

Julija je pesma njegovog života, a zajedno sa bendom Spori ritam potpisuje većinu hitova sa domaće rokenrol scene: ‘Letnje kiše’, ‘Mokre ulice’, ‘Stranac u Beogradu’, ‘Nebo jedino zna’, ‘Ja bih da pevam’ i mnoge druge. U samom poslu insistira na radosti jer je bavi stvarima koje pre svega podrazumevaju užitak u stvaranju nečeg lepog.

Takođe, više od 25 godina, uporedo sa muzičkom, Dejan Cukić gradi i karijeru novinara i publiciste posvećenog otkrivanju zanimljivosti iz rok istorije. Svaka njegova pesma je obojena nekom neobičnom melanholijom i željom da sve u životu posmatramo onom lepšom stranom naše ličnosti. A to je najteže izvesti.

Cene ulaznica se kreću u dve kategorije: dalje od bine po ceni od 1200 dinara i bliže bini od 1500 dinara. Možete ih nabaviti posredstvo Tickets servisa. Za potpuni užitak preporučujemo muzičko preslišavanje Dejanovih hitova pre samog odlaska na koncert – jer će gušt biti veći.

Koja je vaša omiljena pesma koju biste voleli da Dejan Cukić to veče izvede? Sigurni smo da će tog 12. avgusta on ispunjavati želje, dovoljno je samo da se prepustite i uživate u jednom muzičkom katapultu!

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap