Andrea Bocelli - koncert | Beograd 2022 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Belgrade River Fest

Andrea Bocelli


Najpopularniji živi tenor na planeti na muzičkom spektaklu u Beogradu!


Jedan od načina kako da sebi olakšamo i ulepšamo svakodnevicu jeste i pomoću muzike. Muzika je naš filter, beg od stvarnosti i način na koji doživljavamo svet oko sebe. Ovo se posebno odnosi na klasičnu muziku. Čak i najveći laici znaju za magičnog Andreu Bočelija (Andrea Bocelli).

Slavni italijanski tenor nas prati kroz sva životna razdoblja, a njegov glas je samo dokaz da će talenat uvek imati primat nad svim ostalim segmentima u muzici. Maestro Bočeli će u okviru manifestacije ‘Belgrade River Fest’ nastupiti u našoj prestonici, tačnije na Platou Geozavoda, 22. jula od 21.30.

Andrea Bočeli u našu zemlju stiže prvi put posle veličanstvenog koncerta u beogradskoj Areni iz maja 2013. godine. Ubeđeni smo da je spreman da i ovoga puta zagreje srca publike i pruži im najkvalitetniji muzički šou koji se u ovom trenutku može videti u svetu, kada je u pitanju spoj klasične i pop muzike.

Da li ste znali da je poseban Andrein uzor bio veliki Lučano Pavaroti? Naime, legendarni umetnik je bio u prilici da čuje Bočelijev demo snimak i oduševljen talentom ovog čoveka pozvao ga je na svoju tadašnju turneju. Iako ga je fizički nedostatak vida sprečio da uoči lepote koje ga okružuju, nikad nije izgubio sluh, osećaj za muziku i jedinstvo svakog pojedinca i društva u celini. Već u šestoj godini je počeo da pohađa časove klavira, a kasnije je naučio da svira flautu, trombon, saksofon, gitaru i bubnjeve!

Ulaznice možete nabaviti posredstvom Tickets servisa, a njihove cene iznose 12900, 14900, 23900, 30900 i 36900 dinara. Događaj koji će okupiti sve ljubitelje ne samo lika i dela Andree Bočelija, već i poštovaoce ove vrste muzike održaće se u posebno izgrađenoj koncertnoj dvorani na otvorenom, na obali Save.

Verujemo da ćete ostati zadivljeni veličanstvenošću događaja ovog vanvremenskog umetnika.

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    2 komentara o “Andrea Bocelli

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap