Lovefest 2022 | Festival, 4-6. avgust - Vrnjačka Banja
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Refresh

Lovefest 2022


Naš omiljeni festival ljubavi ponovo na letnjem repertoaru.


Ljubav je inspiracija za kreiranje brojnih umetničkih i kulturnih dela, situacija i dešavanja. Nekako smo se ne samo mi, već i svi oko nas navikli na događaje koji su unikatni u svojoj ideji i realizaciji. Jedan od njih je i Lovefest, koji će ove godine tokom tri dana (4, 5. i 6. avgusta) okupiti samo najbolja, najpopularnija i najomiljenija imena iz sveta elektronske muzike.

Štaviše, Lovefest je davne 2015. godine svrstan među 10 najboljih festivala u Evropi, a ovaj epitat ne gubi na jačini ni ove 2022. godine nakon svih izazova u celom svetu. Održaće se već sada na prepoznatljivoj lokaciji – Vrnjačkoj Banji, pod sloganom Refresh, koji simbolizuje novi početak posle svega što je pogodilo čitavu planetu.

Međutim, ovo letnje izdanje će biti unikatno jer će festival proslaviti sjajni jubilej – 15 godina od svog osnivanja tokom kojih je kreiran fantastičan saddržaj, a zemlji i regionu poslata važna poruka. Do sada, ovaj muzički prostor je posetilo više od 800.000 ljudi iz zemlje i sveta, a nastupalo je čak preko 4000 izvođača.

Pošto kvalitet programa nikada nije bio upitan, i ove godine će nastupati velike domaće i svetske zvezde – Anya, Mark Funk, Reblok, Jamie Jones, Marco Carola, Dejan Milićević, Joseph Capriati, Katalina, Luton i mnoga druga, podjednako velika imena.

Cene ulaznica su prilično šarenolike, ali dostupne svima i njihova visina zavisi od mesta sa kojeg želite da uživate u programu. Kreću se od 15€ pa sve do 200€ koja je rezervisana za same stejdževe. Bez obzira da li ste izabrali regularnu jednodnevnu, H2O stejdž, VIP ili Camp ulaznicu sigurni smo da ćete uživati u svakom segmentu festivala. One su dostupne preko oficijelnog sajta festivala ili na svim prodajnim mestima Tickets.rs i Gigstix-a.

Lovefest je dešavanje koje spaja tradiciju i moderno shvatanje muzičke avanture smeštenoj na posebnoj lokaciji sa posebnim ljudima. I zato je ovaj festival toliko autentičan.

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap