Partibrejkers - Beogradski Sajam 2022 | Koncert
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
40 godina rokenrola

Partibrejkers


Veliki jubilej jednog od omiljenih rok sastava.


U četvrtak, 22. septembra grupa Partibrejkers će održati veliki beogradski koncert. Posle sjajnih nastupa na različitim lokacijama kao što su Hala Sportova ili Stadion Tašmajdan, Cane i ekipa nastuiće u atrijumu Beogradskog Sajma.

Početak svirke je zakazan za 21 čas, i na njoj će Partibrejkers na najbolji mogući način obeležiti velikih 40 godina postojanja. Osnovani su dalekog leta 1982. godine, a na samom kraju ovog leta još jednom će potvrditi kultni status među ljubiteljim rokenrola.

Tokom godina članovi benda su se često menjali, a jedini članovi prve postavi koji i danas sviraju su pevač Zoran Kostić Cane i gitarista Nebojša Antonijević Anton. Prvi albim (Partibrejkersi I) objavili su 1985. godine, iako je imao dobar prijem i hitove ‘Ulični hodač’ i ‘Ona živi na brdu’ bend je imao poteškoće da objavi sledeći album.

Ipak, posle par godina čekanja obajvljuju drugi album i pesmama ‘Mesečeva kći’, ‘Prsten’ i ‘Ja se ne vraćam’, kao i sledećom pločom učvršćuju svoju poziciju na rok sceni Jugoslavije. Početkom 1992 godine zajedno sa članovim Ekatarine Velike i Električnog orgazma formirali su bend Rimtutituki i snimaju ciničnu antiratnu pesmu ‘Slušaj ‘vamo’ koju su promovisali sviranjem na kamionu koji je kružio ulicama Beograda.

Danas, posle prošlogodišnjeg velikog koncerta na Tašu, velikani rokenrola, koji možda i najviše zahvaljujući Brejkersima i dalje živi na našoj muzičkoj sceni, obeležiće veliki jubilej sa beogradskom publikom. Ulaznice su razvrstane u dve kategorije. Za regularne ulaznice je potrebno izdvojiti 1600, a za takozvane VIP karte – 2500 dinara.

Ako pored već nabrojanih numera, volite hitove ‘Kreni prema meni’, ‘Hipnotisana gomila’, ‘Hoću da znam’ i druge ne propustite nastup Partibrejkersa na Beogradskom sajmu!

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap