Malci 2 - Gruov početak (Minions: The Rise of Gru 2022) | Film
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Minions: The Rise of Gru

Malci 2 – Gruov početak

Režija: Kajl Balda


Omiljeni Malci na leto ponovo u bioskopima!


Sa razvojem tehnologije, razvile su se i nove forme kulturnog sadržaja u kojima uživaju sve generacije. Tako su i animirani filmovi napredovali do neslućenih visina, a publika je ta koja daje iskrene kritike i najrelevantnije ocene.

Najmlađi sa nestrpljenjem iščekuju film Malci 2 – Gruov početak koji će, kao što naziv filma otkriva, u centar zbivanja staviti same početke Grua, doživotnog vođe ove neobične ekipe.

Od prvog momenta kada se su se pojavili na bioskopskim ekranima – postali su planetarno popularni. Svetska premijera filma ‘Malci’ (Minions) održana je 2015. godine, a te godine je ovo ostvarenje postalo peto najuspešnije među svim snimljenim filmovima. U pitanju je takozvani prednastavak (prequel) filma Grozan ja (Despicable Me) u kojem upoznajemo neobičnog Grua i njegove tri usvojene ćerke sa svim svojim vrlinama i izjavama koje ih i danas čine omiljenim među publikom.

Ovog puta, u bioskope stiže proširena verzija Gruovog života, tačnije – sami njegovi počeci. Naime, sedamdesetih godina prošlog veka, šareno američko predgrađe svojim prisustvom boji Gru (Stiv Karel). Najveća želja mu je da se pridruži najopakijoj grupi super-zlikovaca, u čemu ima podršku svojih podanika Malaca.

Dobro prepoznatljivi Stjuart, Kevin i Bob su nerazdvojni, a njihovoj ekipi se pridružuje i Oto, novi Malac koji im pomaže da izgrade svoje prvo sklonište i krenu u misiju. Međutim, zbog svog uzrasta i nedostatka iskustva biva odbijen od strane super-bande, ali to ga ne sprečava da postane najbolji u svom poslu, a ujedno i dobije status neprijatelja.

Premijera filma ‘Malci 2 – Gruov početak’ je zbog epidemioloških razloga bila pomerana nekoliko puta, ali već uveliko i konačno se najavljuje za 30. jun. Kako bi ugođaj bio kompletniji, predstavnici ove franšize najavljuju nekoliko iznenađenja, a mi ih ne možemo dočekati. Do tada, uvek se možete podsetiti avantura ove neobične družine koja je obeležila odrastanje mnogih mališana.

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap