Zaleđeno kraljevstvo 2 | Repertoar
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Loading Events
  • This event has passed.
Frozen II

Zaleđeno kraljevstvo 2

Režija: Kris Bak, Dženifer Li


Posle 6 godina čekanja dobili smo nastavak, sada možemo reći, čuvene priče.


U periodu oko novogodišnjih praznika Holivud najmlađima uvek ponudi bar jednu bajkovitu priču. Sada je pred nama film Zaleđeno kraljevstvo 2, nastavak izuzetno uspešnog ostvarenja iz 2013. godine. Zaleđeno kraljevstvo (Frozen) je priča inspirisana bajkom ‘Snežna kraljica’, čuvenog Hansa Kristijana Andersena. Filmska fantazija o Princezi Elsi je oborila mnoge rekorde i ostvarila ogromnu zaradu, te se smatra najuspešnijim modernim filmom Diznijeve produkcije.

U filmu ‘Zaleđeno kraljevstvo 2’, pred Elsom je nova avantura. Zajedno sa sestrom Anom i ostatkom ekipe krenuće na jedno uzbudljivo, ali opasno putovanje izvan njihovog kraljevstva. Zajedno pokušati da odgonetnu zašto je Princeza Elsa rođena sa magičnim moćima. Iako su se u prvom delu plašili da su njene moći prejake, sada su u strahu da nisu dovoljne da sačuva kraljevstvo.

U našim bioskopima film će se prikazivati u dve verzije, originalnoj i sinhronizovanoj na srpski jezik. U izvornoj verziji, kao i u prvom delu, glasove glavnim likovima pozajmljuju Kristen Bel, Ajdina Menzel, Džonatan Grof i Džoš Gad. U „našoj“ verziji između ostalih glasove su dali Ivan Bosiljčić, Maja Odžaklijevska, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Stefan Bundalo.

Film ‘Zaleđeno kraljevstvo 2’ na bioskopski repertoar u Srbiji stiže 21. novembra. Sjajna prilika za mame, tate, bake, deke, tetke i ostale da obraduju drage mališane. Ako ste možda u sebi sačuvali ono dečije, sigurno ćete i vi uživati!

 

Prepoučujemo

17

maj

    Prijavi se na newsletter

    Ostavi komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    © 2019-2024 | Repertoar RS BlogSitemap